Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έμεινε όρθια στο Old Trafford και επέστρεψε στην κορυφή η Liverpool

Έμεινε όρθια στο Old Trafford και επέστρεψε στην κορυφή η Liverpool

Όλα στο μηδέν στο Old Trafford! Σε ένα κακό ματς από τις δύο ομάδες Liverpool και Manchester United έμειναν στο 0-0 για την 27η αγωνιστική της Premier League. Με αυτό το αποτέλεσμα οι Reds επέστρεψαν στην κορυφή της βαθμολογίας και βρίσκονται στο +1 από την Manchester City.

Α’ Ημίχρονο: Την αναμενόμενη ενδεκάδα επέλεξε ο Jürgen Klopp με μια όμως έκπληξη. Την θέση του Trent Alexander-Arnold πήρε ο James Milner. Μόλις στο 2’ η Liverpool είχε την πρώτη στιγμή του αγώνα με ένα σουτ του Milner μετά από έμμεσο φάουλ, το οποίο κόντραρε στον McTominay. Εύκολα μάζεψε ο Alisson ένα σουτ του Rashford στο 6’. Αρκετά ψηλά έφυγε ένα φάουλ του Salah από πολύ καλή θέση στο 16’. Την πρώτη της αναγκαστική αλλαγή έκανε η Manchester United στο 21’ με τον Andeas Pereira να παίρνει τη θέση του τραυματία Ander Herera και την δεύτερη στο 25’. Ο επίσης τραυματίας Mata αντικαταστάθηκε από τον Lingard. Αναγκαστική αλλαγή έκανε και η Liverpool στο 30ο λεπτό, λόγω τραυματισμού του Firmino και ο Daniel Sturridge πέρασε στη θέση του Βραζιλιάνου. Ο Άγγλος φορ δοκίμασε τα πόδια του από πολύ μακριά μόλις 2 λεπτά μετά την εισόδό του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο De Gea μάζεψε εύκολα. Στο 37’ ο Paul Pogba βρήκε πολύ χώρο και σούταρε, αλλά ο Van Dijk με το κεφάλι κατάφερε να απομακρύνει τον κίνδυνο για τους Reds. Στο 40’ η United είχε την καλύτερη της στιγμή στο πρώτο μέρος, όταν ο Lukaku έβγαλε σε πολύ καλή θέση τον Lingard, εκείνος προσπάθησε να περάσει τον Alisson Becker και να σκοράρει, αλλά ο Βραζιλιάνος τον κατάλαβε και τον έκοψε. Ο Lingard, όμως πιέστηκε στην συγκεκριμένη φάση και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Έγινε και εκείνος αναγκαστική αλλαγή στο 43’ και στη θέση του πέρασε ο Alexis Sanchez. Ο Matip στο 44’ σηκώθηκε και πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Milner, αλλά δεν κατάφερε να βρει εστία και ένα λεπτό αργότερα ο Lukaku απείλησε επίσης με κεφαλιά την εστία της Liverpool, αλλά προηγούμενως είχε κάνει ξεκάθαρο φάουλ στον Robertson, το οποίο δεν δόθηκε από τον Oliver.

Β’ Ημίχρονο: Πιο δυνατά μπήκε η United στην επανάληψη και απείλησε με σέντρες κυρίως και με ένα σουτ του Rashford στο 58’, το οποίο δεν βρήκε εστία. Ο Wijnaldum είχε την πρώτη τελική από πλευράς Liverpool στο 66’ με ένα αρκετά άστοχο σουτ. Μεγάλη ευκαιρία είχε ο Ολλανδός στο 70ο λεπτό μετά από κόρνερ του Milner, αλλά η μπάλα βρήκε στον McTominay. Κεφαλιά, αλλά άστοχη είχε και ο Matip ένα λεπτό αργότερα και αμέσως ο Klopp έκανε έκανε την πρώτη του μη αναγκαστική αλλαγή. Ο Henderson πέρασε εκτός και ο Shaqiri εντός. Οι Reds έκλεισαν τις αλλαγές τους στο 79’ με τον Origi αντί του Salah. Η Liverpool δεν τα κατάφερε να απειλήσει καθόλου στον υπόλοιπο χρόνο. 

Για τους Reds ακολουθεί αγώνας την Τετάρτη στις 22:00 το βράδυ με την Watford στο Anfield.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Milner, van Dijk, Matip, Robertson,  Fabinho, Henderson (71’ Shaqiri), Wijnaldum, Firmino (30’ Sturridge), Mane, Salah (79’ Origi).

Manchester United: De Gea, Young, Smalling, Lindelof, Shaw, Herrera(21’ Pereira), McTominay, Pogba, Mata (25’ Lingard- 43’ Sanchez) , Rashford, Lukaku.

Ο Salah δεν κατάφερε να ξεχωρίσει από πλευράς Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com