Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μέσα ο Lingard, έξω Martial και Matic για την United!

Μέσα ο Lingard, έξω Martial και Matic για την United!

Έτοιμος να αγωνιστεί είναι, όπως όλα δείχνουν ο Jesse Lingard στον πολύ μεγάλο σημερινό αγώνα μεταξύ της Liverpool και της Manchester United, καθώς βρέθηκε κανονικά στο ξενοδοχείο με την υπόλοιπη αποστολή των Red Devils στο ξενοδοχείο, όπου συναντιέται η αποστολή της ομάδας πριν τους αγώνες.

20 παίκτες βρέθηκαν στο ξενοδοχείο και υπήρξαν δύο πολύ σημαντικές απουσίες. Ο Anthony Martial, ο οποίος δεν δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Paris Saint-Germain την προηγούμενη Τρίτη και ο Nemanja Matic.

Ο Σέρβος μέσος είναι βασικός και αναντικατάστατος για την ομάδα του Ole Gunnar Solskjær και η απουσία του μπορεί νε παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της σημερινής αναμέτρησης.

Εκτός από τον σημερινό αγώνα θα παραμείνουν και οι Antonio Valencia, Phil Jones και Matteo Darmian.

Απουσίες έχει και η Liverpool, καθώς οι Dejan Lovren και Joe Gomez δεν επανέλθει στις προπονήσεις, ενώ ο Alex Oxlade-Chamberlain και ο Rhian Brewster δεν είναι ακόμα έτοιμοι να αγωνιστούν, αν και συμμετέχουν σε μέρος της προπονήσεων τις τελευταίες ημέρες.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 16:05 ώρα Ελλάδος και οι Reds του Jürgen Klopp με νίκη θα βρεθούν στο +3 από την Manchester City.

Έξω ο Martial, αλλά μέσα ο Lingard για την Manchester United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com