Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Firmino: «Έχω μάθει πολλά από τον Klopp»

Firmino: «Έχω μάθει πολλά από τον Klopp»

Ο Roberto Firmino παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μιλώντας για τα πολυσυζητημένα «no-look» γκολ που έχει πετύχει, τον Jurgen Klopp αλλά και το διαφορετικό ρόλο που τον χρησιμοποιεί ο Γερμανός τεχνικός στη διάρκεια της φετινής σεζόν.

«Θυμάμαι το πρώτο γκολ που είχα βάλει με αυτόν τον τρόπο, όταν ακόμη αγωνιζόμουν στη Hoffenheim. Ήταν κόντρα στη Werder Bremen. Πέρασα τον τερματοφύλακα και σκόραρα έτσι χωρίς να το σκεφτώ πολύ. Είναι αρκετά επικίνδυνο, γιατί μπορεί να χάσεις ένα εύκολο γκολ, αλλά όποτε έχω ευκαιρίες το κάνω.»

Στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος τόνισε πως χάρηκε ιδιαίτερα το 2015, μόλις πληροφορήθηκε ότι ο Jurgen Klopp θα είναι προπονητής της Liverpool: «Έχω μάθει πολλά από τον Klopp. Γνωριζόμασταν λίγο από τη Γερμανία, αλλά χάρηκα ιδιαίτερα όταν έμαθα πως θα είναι προπονητής της Liverpool. Είναι πολύ παθιασμένος άνθρωπος και έχει αλλάξει τελείως την τακτική και το χαρακτήρα της ομάδας. Σχετικά με τον ανανεωμένο ρόλο που μου έχει δώσει τη φετινή σεζόν, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είμαι πρόθυμος να παίξω ακόμη και τερματοφύλακας αν είναι να βοηθήσω την ομάδα! Άλλωστε, νεότερος έπαιζα ως αμυντικό χαφ στη Βραζιλία.»

Εξαιρετική η σχέση Firmino - Klopp.
Εξαιρετική η σχέση Firmino – Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com