Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη»

Mane: «Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη»

H Liverpool αντιμετωπίζει αύριο τη Manchester United στο Old Trafford, σε ένα ματς με ιδιαίτερη σημασία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή, οι Reds συγκατοικούν με τη Manchester City στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά υστερούν στη διαφορά των γκολ, έχοντας πάντως ένα παιχνίδι λιγότερο από την ομάδα του Pep Guardiola.

Ο Sadio Mane, αναγνωρίζει τη σημασία του αυριανού παιχνιδιού και με δηλώσεις του στο liverpoolfc.com τόνισε πως η ομάδα είναι έτοιμη να παλέψει για να κερδίσει το ματς:

« Είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται σε τόσο μεγάλα παιχνίδια. Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς, ένα ντέρμπι κόντρα στη Manchester United, αλλά πιστεύουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Γνωρίζουμε πως στη Manchester United έχουν αλλάξει πολλά και η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά δεν πρέπει να αγχωθούμε. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι.»

O Σενεγαλέζος σταρ της Liverpool διανύει εξαιρετική περίοδο, έχοντας σκοράρει σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια στην Premier League και δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει το αυριανό ντέρμπι: «Φυσικά θέλω να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είναι εξαιρετικό συναίσθημα να σκοράρεις σε κρίσιμα παιχνίδια και ελπίζω να το κάνω και αύριο για να βοηθήσω την ομάδα.»

Να σκοράρει ξανά κόντρα στη Manchester United, θέλει ο Mane.
Να σκοράρει ξανά κόντρα στη Manchester United, θέλει ο Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com