Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Manchester United – Liverpool (preview)

Manchester United – Liverpool (preview)

Man Utd vs Liverpool: Νίκη τίτλου για τους Reds

Με ένα τεράστιο παιχνίδι πέφτει η αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Premier League, καθώς η Manchester United υποδέχεται στο Old Trafford την Liverpool αύριο (24/2) στις 16:05 ώρα Ελλάδος.

Ο στόχος για τους Reds του Jürgen Klopp είναι ξεκάθαρος. Θέλουν να πάρουν τη νίκη στο γήπεδο της αιωνίου αντιπάλου και να βρεθούν ξανά μόνοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στο +3 από την Manchester City.

Με οδηγό το παιχνίδι του πρώτου γύρου και τον θρίαμβο με 3-1, η Liverpool θέλει να διπλασιάσει τις φετινές της νίκες και να αποδείξει για μια ακόμη φορά, ότι είναι καλύτερη ομάδα.

Η μοναδική επιστροφή σε σχέση με τον αγώνα του Champions League με την Bayern Munich θα είναι ο Virgil Van Dijk, ο οποίος ήταν τιμωρημένος. Ο Ολλανδός θα βρεθεί κανονικά στην αρχική ενδεκάδα των Κόκκινων του Merseyside.

Δεν θα έχουμε όμως επιστροφή κάποιου τραυματία. Ο Alex Oxlade-Chamberlain βγάζει μέρος της προπόνησης, αλλά χρειάζεται χρόνο, για να αγωνιστεί σε παιχνίδι και είναι λογικό. Εκτός προπονήσεων παραμένουν και οι Joe Gomez και Dejan Lovren. Η ημερομηνία επιστροφής τους παραμένει αγνώστη.

Η επιστροφή του Van Dijk, σημαίνει ότι ο Fabinho θα επιστρέψει στη μεσαία γράμμη καη μαζί με τον Wijnaldum και (μάλλον) τον Henderson θα αποτέλεσουν την κεντρική τριάδα της Liverpool. Η επιθετική τριάδα θα αποτελείται ξανά από τους Sadio Mane, Mo Salah και Bobby Firmino.

Από την άλλη, η αντίπαλος της Liverpool, Manchester United βρίσκεται σε βελτιωμένη θέση από την τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων τον Δεκέμβρη. Πλέον είναι στην 4η θέση, που οδηγεί στο Uefa Champions League της επόμενης σεζόν.

Προέρχεται από μεγάλη πρόκριση στους 8 του FA Cup με 0-2 μέσα στο Stamford Bridge επί της Chelsea, αλλά την προηγούμενη Τρίτη γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την PSG και βρίσκεται με το 1.5 πόδι εκτός Champions League.

Αμφίβολοι για τον αυριανό αγώνα έδειχναν να είναι οι Martial και Lingard, αλλά ο Ole Gunnar Solskjær φάνηκε αισιόδοξος για την συμμετοχή τους στις τελευταίες του δηλώσεις.

Εκτός παραμένουν οι Darmian, Valencia και Rojo. Σε καλή φόρμα βρίσκονται οι Paul Pogba και Marcus Rashford.

Στατιστικά στοιχεία: 

  • Τελευταία νίκη της Liverpool στο Old Trafford ήταν το 2014 με σκορ 0-3. Οι Gerrard και Suarez είχαν σημειώσει τα τέρματα της ομάδας του Rodgers.
  • Η Liverpool θα προσπαθήσει να κάνει το double των νικών κόντρα στην United για πρώτη φορά από το 2013-14.
  • Μόλις μια ήττα έχουν οι Red Devils στο γήπεδό τους στα τελευταία 9 παιχνίδια κόντρα στους Reds.
  • 8 νίκες στα τελευταία 9 ματς πρωταθλήματος για την ομάδα του Solskjær.
  • Η Liverpool έχει σκοράρει σε όλα της τα εκτός έδρας παιχνίδια.
  • Την πρώτη του νίκη στο Old Trafford θέλει να πάρει αύριο ο Jürgen Klopp.
  • Μόνο 8 εκτός έδρας γκολ έχει δεχθεί φέτος η Liverpool.
Με στόχο τη νίκη η Liverpool φιλοξενείται στο Old Trafford από την Manchester United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com