Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Solskjær: “ Δεν θέλουμε να ξεπεράσει τα πρωταθλήματά μας η Liverpool “

Solskjær: “ Δεν θέλουμε να ξεπεράσει τα πρωταθλήματά μας η Liverpool “

Μετά τον Jürgen Klopp, μίλησε και ο προπονητής της Manchester United, Ole Gunnar Solskjær στο Sky Sports για την αυριανή αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Old Trafford και στάθηκε αρκετά στη Liverpool και στον Γερμανό τεχνικό της.

Η αντιπαλότητα των δύο συλλόγων για τον Solskjær σημαίνει: 

“ Σημαίνει πολλά για εμένα. Έχω πολλές μνήμες και καλές και κακές και ως παίκτης και ως οπαδός. Όταν είσαι παίκτης πρέπει μην παρασυρθείς και να μείνεις απόλυτα συγκεντρωμένος στον στόχο σου. ”

“ Τώρα είμαι προπονητής και είναι διαφορετικά. Θα πρέπει να ελέγξω τα συναισθήματα των παικτών και των οπαδών. Να δώσω τις κατάλληλες οδηγίες στους παίκτες και να τους προετοιμάσω. Πάντα περιμένεις ένα τέτοιο παιχνίδι. ”

Για το αν θέλει να απομακρύνει τη Liverpool από τον στόχο της (κατάκτηση του πρωταθλήματος) ο Solskjær είπε: 

“ Έχουμε 20 και έχουν 18 πρωταθλήματα. Εννοείται πως δεν θέλουμε να μας ξεπεράσουν. Αλλά αυτό έχει περισσότερη σημασία για τους οπαδούς και όχι για εμένα. Εμείς πρώτα θα κοιτάξουμε να το κάνουμε για τους εαυτούς μας και για να φτάσουμε πιο ψηλά στην βαθμολογία. Όλη μου η σκέψη είναι στη δικιά μας ομάδα και όχι στην Chelsea, την Tottenham ή την City. ”

Είναι η Liverpool καλύτερη από την United: 

“ Η Liverpool είναι καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή σε σχέση με την χρονιά που ανέλαβε ο Jürgen Klopp. Έχει κάνει φανταστική δουλειά και είμαστε πίσω τους στην βαθμολογία. Πρέπει να ανέβουμε. Από την μέρα που ήρθα στην ομάδα κάνω τα πάντα και προσπαθώ να πάω την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. ” Απάντησε ο Solskjær.

Μπορεί η Liverpool να κατακτήσει τον τίτλο:

“ Αυτή η ερώτηση έχει γίνει πολλές φορές αε αρκετό κόσμο. Εμείς στην Manchester United βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όλα είναι μια νέα πρόκληση για εμάς. Κάθε μέρα πρέπει να βελτιώνεσαι και να διορθώνεις τα λάθη σου. Έτσι πρέπει να το βλέπουν και εκείνοι. ” Δήλωσε ο Νορβηγός προπονητής.

Οι δηλώσεις του Solskjær για το αυριανό ντέρμπι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com