Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε αποτέλεσμα στο Old Trafford ”

Klopp: “ Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε αποτέλεσμα στο Old Trafford ”

Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με την Manchester United.

Ο Γερμανός προπονητής μίλησε για τον Fabinho, το πρόστιμο που του επέβαλε η FA, το ντέρμπι της Κυριακής, την ομάδα της United, την πλευρά των Reds και την επιστροφή του Van Dijk.

Για τον Fabinho ο Klopp είπε: 

“ Είναι φανταστικό που τον έχουμε και μπορεί να παίξει σε δύο διαφορετικές θέσεις. Είναι ένας απίστευτος παίκτης και μας βοηθάει πολύ. Θα τον χρησιμοποιούμε περισσότερο στο κέντρο όμως. ”

Για το πρόστιμο: 

“ Δεν θα κάνω σχόλια πάνω σε αυτό. Τα σχόλια κοστίζουν και το γνωρίζω πλέον αυτό. ”

Για την Manchester United:

“ Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, βρίσκομαι σε μια πολύ καλή στιγμή και είναι μία δυνατή ομάδα. Έχουν ψυχολογία και είναι δυνατοί και στην άμυνα και στην επίθεση. Θα κάνουμε τα πάντα, για να πάρουμε αποτελέσμα στο Old Trafford. ”

“ Ο Jose Mourinho είναι ένας απίστευτος προπονητής, αλλά η ομάδα τους χρειαζόταν μια αλλαγή και την έκαναν. Βρήκαν τη λύση και θα είναι πολύ διαφορετικό από το παιχνίδι του Δεκεμβρίου. Διαφορετικό στυλ διαφορετική φιλοσοφία έχουν πλέον. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Για την επιστροφή του Van Dijk: 

“ Δεν φάνηκε η απουσία του όσο περίμενα. Αμυνθήκαμε πολύ καλά ως σύνολο. Είναι πολύ θετικό που τον έχουμε πίσω όμως. Για πρώτη φορά μετά από αρκετές εβδομάδες μπορούμε να κάνουμε μία επιλογή ενδεκάδας. ”

Ο Van Dijk θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com