Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Wijnaldum μίλησε για τον αγώνα με την United

Ο Wijnaldum μίλησε για τον αγώνα με την United

Οριστικά πίσω της έχει αφήσει η Liverpool τον προχθεσινό αγώνα με την Bayern Munich και το 0-0 και έχει επικεντρωθεί στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την Manchester United για την 27η αγωνιστική της Premier League.

Ο Gini Wijnaldum χθες μίλησε για την ισοπαλιά με τους Βαυαρούς και σήμερα αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην ομάδα του Ole Gunnar Solskjær.

“ Πιστεύω πως ο αγώνας της Κυριακής θα είναι πολύ διαφορετικός από εκείνον του Δεκεμβρίου. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και έχουν έναν καινούριο προπονητή. Έχουν έναν καλό ρυθμό ως ομάδα και έχουν κάνει πολλά καλά παιχνίδια με τον καινούριο τους προπονητή. Έχουν πάρει πολλές νίκες και έχουν αποκτήσει πλέον μια καλή ψυχολογία. ” Δήλωσε ο Gini Wijnaldum.

“ Επίσης ο αγώνας είναι στην δική τους έδρα, οπότε θα πάρουν ψυχολογία και από τον κόσμο τους. Πλέον δεν έχουν τα προβλήματα του Δεκεμβρίου και αυτό θα φανεί. ”

“ Είναι σίγουρο, πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ανυπομονώ να αγωνιστώ σε αυτό και το περιμένω. Εκείνοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά και εμείς τα πηγαίνουμε καλά. Θα είναι σίγουρα ένα όμορφο παιχνίδι, για να το δει κάποιος. ”

Ο αγώνας της Liverpool κόντρα στην Manchester United θα ξεκινήσει την Κυριακή (24/2) στις 16:05 ώρα Ελλάδος.

Ο Wijnaldum μίλησε για το παιχνίδι με την Manchester United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com