Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: “ Είμαστε απογοητευμένοι, θέλαμε την νίκη ”

Robertson: “ Είμαστε απογοητευμένοι, θέλαμε την νίκη ”

Για την χθεσινή ισοπαλία της Liverpool με αντίπαλο την Bayern Munich μίλησε ο Andrew Robertson, ο οποίος αγωνίστηκε σε ολοκλήρο το 90λεπτο και κατόρθωσε μαζί με την υπόλοιπη άμυνα των Reds να μην δεχθούν γκολ.

Ο Σκωτσέζος αρχικά μίλησε για το παιχνίδι με τους Βαυαρούς και δήλωσε απογοητευμένος: 

“ Παίζαμε εντός έδρας και φυσικά είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και ειδικά, όταν παίζουμε εντός έδρας. Είχαμε απέναντί μας μια πολύ έμπειρη ομάδα και ξέρουν πως να αντιμετωπίσουν τους αγώνες και τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας. ”

“ Είχαμε όμως τις ευκαιρίες μας και μπορέσαμε να πάρουμε την νίκη. Αν τις είχαμε αξιοποιήσει, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Πάντως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και οι περισσότεροι μπορούν να το παραδεχτούν αυτό. ” Δήλωσε ο Robertson.

“ Εννοείται πως θα είναι περισσότερο χαρούμενοι από εμάς. Κράτησαν ανέπαφη την εστία τους σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι και αυτό πάντα είναι θετικό. Πρέπει να πάμε στο Μόναχο βελτιωμένοι και να σκοράρουμε τουλάχιστον ένα γκολ. Αν σκοράρουμε ένα, τότε εκείνοι θα χρειάζονται δύο. ”

Ο Robbo ρωτήθηκε και για το ντέρμπι της Κυριακής με την Manchester United: 

“ Είναι ένα ακόμη τεράστιο παιχνίδι για εμάς. Θα είναι σίγουρο διαφορετικό από το τελευταίο μας μεταξύ μας παιχνίδι. Είναι μια νέα ομάδα με τον καινούριο τους προπονητή και έχουν πάρει μερικά σπουδαία αποτελέσματα, ειδικά εντός έδρας. Θα είναι αρκετά δύσκολο. ”

“ Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, για να φύγουμε με την νίκη. Θα κάνουμε τα πάντα για τους 3 πόντους. ”

Η Liverpool στρέφεται στο παιχνίδι της Κυριακής.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com