Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για το παιχνίδι με την United και την ρεβάνς του Μονάχου

Ο Klopp για το παιχνίδι με την United και την ρεβάνς του Μονάχου

Πίσω της αφήνει η Liverpool την χθεσινοβραδινή ισοπαλία με την Bayern Munich και επικεντρώνεται πλέον στον μεγάλο αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Manchester United στο Old Trafford. Ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε για το παιχνίδι με τους Red Devils και για την ρεβάνς της Allianz Arena με την Bayern Munich.

Για το παιχνίδι της Κυριακής με την United ο Klopp είπε: 

“ Τώρα πρέπει να αναρρώσουμε και προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Κυριακής με την United. Η United βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και αυτό το είδαμε και στο παιχνίδι κόντρα στην Chelsea. Προς το παρόν δεν το σκέφτομαι, αλλά θα έρθει η ώρα, που θα προετοιμαστούμε για αυτόν τον αγώνα. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο ματς για εμάς. Έχουμε απέναντι μας έναν κορυφαίο σύλλογο. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι. ”

Για την ρεβάνς του Μονάχου ο Γερμανός δήλωσε: 

“ Θα δούμε ποιοι θα είναι διαθέσιμοι και έτοιμοι να μας βοηθήσουν σε αυτόν τον αγώνα. Η Bayern ας πούμε είχε κάποια προβλήματα και δεν θα τα έχει στην ρεβάνς. Είμαι σίγουρος, πως θα αγωνιστεί  ο Goretzka και ίσως να είναι έτοιμος και ο Arjen Robben και αν αγωνιστεί, μπορεί να κάνει την διαφορά με την εμπειρία του. Ίσως ξεκινήσει και ο Ribery. ”

“ Θα αλλάξουν πολλά πράγματα στον αγώνα του Μονάχου. Εμείς θα έχουμε πίσω τουλάχιστον έναν παίκτη, τον Van Dijk και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από ότι σήμερα (χθες). Τίποτα δεν έχει κριθεί και πρέπει να δουλέψουμε πριν πάμε στην ρεβάνς. Εμείς πιστεύουμε ακόμα, ότι είμαστε μέσα στην διοργάνωση και πρέπει να το δείξουμε σε 3 εβδομάδες. ”

Ο Klopp κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Bayern.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com