Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ισοπαλία με την Bayern

Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ισοπαλία με την Bayern

Η Liverpool δεν τα κατάφερε το βράδυ της Τρίτης και αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 κόντρα στην Bayern Munich. Ένα αποτέλεσμα, το οποίο τα αφήνει όλα ανοικτά για την ρεβάνς και η ομάδα του Jürgen Klopp θα διεκδικήσει την πρόκριση μέσα στην Allianz Arena.

Ο Γερμανός τεχνικός εξήγησε τι δεν έκαναν καλά οι Reds στο πρώτο ημίχρονο και δεν άνοιξαν το σκορ, παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήσαν.

“ Φυσικά και δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δεν είναι αυτό που ονειρευόμασταν. Δεν έγιναν και πάρα πολλά στο παιχνίδι, αλλά είχε ένταση. Οι δύο ομάδες τρέφουν σεβασμό η μια για την άλλη και αυτό φάνηκε. Είχαν πολύ καλή κάλυψη ως ομάδα και αυτό είναι κάτι, που δεν το ήξερα και δεν το είχα, για να είμαι ειλικρινής. Ο Gnabry βοήθησε στην άμυνα σε πολλές περιπτώσεις. ”

Για το πρώτο ημίχρονο ο Klopp ανέφερε: 

“ Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες. Αν ο Sadio είχε βρει την μπάλα λίγο καλύτερα, θα μπορούσε να είχε σκοράρει. Δοκίμασε δύο ψαλιδάκια, κάτι το οποίο είναι αρκετά σπάνιο. Ένα γκολ θα το είχε αλλάξει τελείως το παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό από την πλευρά μας. ”

Για τα λάθη της ομάδας του: 

“ Στο δεύτερο ημίχρονο δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Το ένα μας πρόβλημα σήμερα ήταν η ποιότητα του αντιπάλου και το άλλο η τελική μας πάσα. Υπήρξαν 10 ή 12 περιπτώσεις, στις οποίες είχαμε φτιάξει μια καλή συνεργάσια και χάλασε στην τελευταία πάσα. Δεν κάναμε την καλύτερη επιλόγη και δώσαμε εύκολα την μπάλα στον αντίπαλο. ”

Για το αποτέλεσμα: 

“ Το αποτέλεσμα είναι 0-0. Είναι η καλύτερη ισοπαλία που μπορείς να έχεις. Σίγουρα ο αγώνας στο Μόναχο θα είναι δύσκολος. Ακόμη και αν είχαμε κερδίσει 1-0 τι θα είχε αλλάξει; Όχι πολλά. Εμείς φέραμε ισοπαλία και το 0-0 είναι καλύτερο από το 1-1. Πρέπει να δουλέψουμε και να πάμε στην ρεβάνς. ” Ολοκλήρωσε ο Klopp.

Η Liverpool θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση στο Μόναχο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com