Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν προλαβαίνει την United ο Lovren

Δεν προλαβαίνει την United ο Lovren

Ανέπαφη κράτησε την εστία της η Liverpool στον χθεσινό αγώνα με την Bayern Munich και μάλιστα χωρίς να έχει στη διάθεσή της 3 κεντρικούς αμυντικούς. Τον Joe Gomez, τον Virgil Van Dijk και τον Dejan Lovren.

Ο Ολλανδός ήταν τιμωρημένος και θα βρεθεί κανονικά στην βασική ενδεκάδα των Reds στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Manchester United, ωστόσο δεν θα συμβεί το ίδιο και με τους Joe Gomez και Dejan Lovren. Την απουσία του Άγγλου την γνωρίζουμε εδώ και καιρό και πριν από λίγα λεπτά επιβεβαιώθηκε και εκείνη του Κροάτη από το ματς του Old Trafford δια στόματος Klopp.

“ Για να είμαστε ειλικρινείς δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για την απουσία του Dejan από τον αγώνα. ”

“ Δεν χρησιμοποιούμε mind games, αλλά ο Lovren δεν είχε καμία ελπίδα να προλάβει τον σημερινό (χθεσινό) αγώνα. Βασικά, δεν έχει ελπίδα να αγωνιστεί ούτε και στον επόμενό μας αγώνα. Χρειάζεται τον χρόνο του, για να επανέλθει. ”

“ Ήταν ξεκάθαρο εδώ και μέρες, ότι θα χρειαστεί να παίξουμε με τον Joel και τον Fabinho στο κέντρο της άμυνας, οπότε το δοκιμάσαμε αρκετά στην προπόνηση. ”

Ο Dejan Lovren απουσιάζει από τις 7 Ιανουαρίου και το παιχνίδι με τη Wolves για το FA Cup. Παραμένει άγνωστη η ημερομηνία της επιστροφής του.

Ούτε με την United θα αγωνιστεί ο Lovren.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com