Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα πάρει την πρόκριση στο Μόναχο!

Θα πάρει την πρόκριση στο Μόναχο!

Η Liverpool δεν βρέθηκε σε καλή βράδια και κόλλησε στο 0-0 κόντρα στην Bayern Munich στο πρώτο σκέλος της φάσης των 16 του Uefa Champions League. Οι Reds είχαν περισσότερες κλασικές ευκαιρίες από τους Βαυαρούς και μπορούν να πάρουν την πρόκριση στο Μόναχο.

Α’ Ημίχρονο: Με δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου με την Bournemouth. Οι Henderson και Alexander-Arnold πήραν τις θέσεις των Milner και Van Dijk. Ισορροπημένα ήταν τα πρώτα 10 λεπτά της αναμέτρησης και στο 12ο η Liverpool είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς με τον Salah μετά από εξαιρετική μπαλιά του Henderson. Ο Neuer μάζεψε και δευτερόλεπτα αργότερα παραλίγο να έχουμε αυτογκόλ από πλευράς Liverpool. Ο Gnabry σέντραρε και ο Alisson απέκρουσε με το στήθος το λάθος του Matip. Στο 16ο λεπτό ο Mane βρήκε χώρο και σούταρε, αλλά η προσπάθειά έφυγε άουτ. Ούτε ένα λεπτό δεν είχε περάσει και η άμυνα των Reds έκανε και άλλο λάθος με τον Coman να το εκμταλλεύεται, αλλά να μην σκοράρει. Αρκετά άουτ έφυγε ένα ψαλιδάκι του Keita στο 19’. Καλή ευκαιρία είχαν και στο 24’ οι Reds με ένα καλό γύρισμα του Alexander-Arnold και μια κεφαλιά του Salah, η οποία έφυγε λίγο εκτός εστίας. Την μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήταν για τη Liverpool και την έχασε ο Sadio Mane. Ο Firmino συνεργάστηκε τέλεια με τον Keita, ο τελευταίος σούταρε, ο Sule μπλόκαρε και η μπάλα στρώθηκε στον Σεναγέλεζο, αλλά εκείνος αστόχησε από κοντά. Ο Gnabry απάντησε, αλλά ο Alisson έδιωξε σε κόρνερ στο 37ο λεπτό και στο 38’ ο Mane δεν βρήκε εστία με το ψαλιδάκι του. Στο 40’ η Liverpool είχε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Matip δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά. Λίγες στιγμές πριν φύγει το ημιχρόνο η Liverpool προσπάθησε να βρει το γκολ, αλλά ο Firmino δεν κατάφερε να βρει δίχτυα μετά από πολύ καλή συνεργασία με τον Wijnaldum.

Β’ Ημίχρονο: Δυνατά μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Reds και έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Robertson στο 54’ μετά από μια κόντρα. Ο Henderson στο 55ο λεπτό δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Martinez. Πάνω από τα δοκάρια του Alisson έφυγε στο 59’ ένα καλό σουτ του Gnabry. Ένα ακόμη άστοχο σουτ είχε ο Gnabry στο 76’. Αμέσως μετά ο Klopp έκανε δύο αλλαγές. Keita και Firmino πέρασαν εκτός και εντός πέρασαν οι Milner και Origi. Κακό σουτ είχε και ο James στο 78’. Απογοητευτικό σουτ επιχείρησε ο Matip στο 83’. Μια ακόμη καλή ευκαιρία είχε ο Sadio Mane στο 84ο λεπτό, αλλά ο Neuer κατάφερε να διώξει σε κόρνερ. 

Επόμενος αγώνα για τους Reds είναι το απόγευμα της Κυριακής με αντίπαλο την Manchester United.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Fabinho, Robertson, Wijnaldum, Henderson, Keita (76’ Milner), Mane, Firmino (76’ Origi), Salah.

Bayern Munich: Neuer, Sule, Hummels, Thiago, Martinez, Lewandowski, James (86’ Renato), Gnabry (91’ Rafinha), Alaba, Coman (81’ Ribery), Kimmich.

Ξεχώρισε ο αρχηγός των Reds, Jordan Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com