Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Hummels εξήγησε τι δεν πρέπει να κάνει απόψε η Bayern

Ο Hummels εξήγησε τι δεν πρέπει να κάνει απόψε η Bayern

Ένας από τους δύο παίκτες της Bayern Munich, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά τον Jürgen Klopp είναι ο Mats Hummels, καθώς είχαν δουλέψει μαζί και μάλιστα με επιτυχία στην Borussia Dortmund.

Ο άλλος είναι ο Robert Lewandowski και είχε μιλήσει τις προηγούμενες εβδομάδες για τον προπονητή των Reds. Τώρα ήρθε η σειρά και του Γερμανού στόπερ να εξήγησε τι δεν πρέπει να κάνει η ομάδα, για να αποφύγει την ήττα από τον πρώην προπονητή του.

“ Είναι σημαντικό να μην παρασυρθούμε από το pressing τους. Δεν πρέπει να γυρνάμε την μπάλα πίσω στην άμυνά μας. Πρέπει να βγούμε μπροστά. Πρέπει να σπάσουμε τις πρώτες ζώνες του pressing τους. Αν το κάνουμε αυτό, μπορούμε να τους δημιουργήσουμε πολλά προβλήματα. ”

“ Γνωρίζω πολύ καλά πόσο οργανωμένες είναι οι ομάδες του Jürgen Klopp. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά πρέπει να κάνουμε το πρώτο βήμα. Θα πρέπει να έχουμε θάρρος και να βγούμε στην επίθεση. Επίσης να είμαστε συγκεντρωμένοι. ”

Ο Hummels γνώρισε την ήττα το 2016 στο Anfield και εξήγησε πως η Bayern πρέπει να αποφύγει εκείνα τα λάθη: 

“ Είναι σημαντικό να μην ενθουσιαστούμε από την ατμόσφαιρα ή από τον αντίπαλο. Αν δεν κρατήσουμε την συγκέντρωσή μας για 90 λεπτά, θα χάσουμε, η Liverpool θα μας τιμωρήσει. ”

Ο Hummels πανηγυρίζει με τον Lewandowski.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com