Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Αγαπώ την ομάδα και την πόλη ”

Klopp: “ Αγαπώ την ομάδα και την πόλη ”

Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του προπονητή της Liverpool, Jürgen Klopp ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην Bayern Munich και ο Γερμανός τεχνικός απάντησε σε πολλές ερωτήσεις.

Το πιο σημαντικό από όλα, όμως ήταν ότι δήλωσε ερωτευμένος με την ομάδα και την πόλη του Liverpool.

Για τους τραυματισμούς είπε: 

“ Θέλετε μία ολοκληρωμένη με ενδεκάδα; Δεν γίνεται αυτό. Χθες είχαμε μια χαλαρωτική προπόνηση. Θα δούμε σήμερα πως θα πάει ο Dejan και αν θα προπονηθεί. Ο Shaq έδειχνε καλύτερα χθες και προπονήθηκε. ”

Για την Bayern και το αυριανό ματς ο Klopp ανέφερε: 

“ Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στα αυριανό παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε καθόλου την United. Θα είμαστε έτοιμοι αύριο. ”

“ Η Bayern έχει κατακτήσει 6 συνεχόμενα πρωταθλήματα και ήταν αναμένομενο να είναι πιο δύσκολο φέτος. Δεν έχει κριθεί τίποτα όμως. Είναι μέσα σε όλους τους στόχους της. Και στο Champions League και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. ”

“ Δεν παίζει κανένα ρόλο το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας αύριο. Είναι δύο καλές ομάδες και η πρόκριση δεν πρόκειται να κριθεί σε ένα ματς. Θα χρειαστούν και τα δύο σκέλη. Αυτό συμβαίνει πάντα. ” Είπε ο Klopp.

Για την πορεία της ομάδας του: 

“ Ίσως έχουμε καταφέρει πιο πολλά από ότι περίμενε ο κόσμος. Είμαστε περίπου στο ίδιο επίπεδο με την Bayern. ”

“ Είχαμε ένα μικρό διάλειμμα και μπορούσαμε να δουλέψουμε σε θέματα τακτικής και φυσικής κατάστασης. Θα δούμε που βρισκόμαστε στον αυριανό αγώνα και αν έχουμε καλό ρυθμό. ”

Για την αγάπη του στην πόλη: 

“ Έχω αγαπήσει την πόλη και την ομάδα πολύ περισσότερο απ’ όσο περίμενα. Η υποδοχή ήταν φανταστική και από τότε τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα. Βλέπω τη θετική ενέργεια στο γήπεδο. Βελτιωνόμαστε συνεχώς. ”

“ Είναι μια ιστορία, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα. ”

Η σημερινή συνέντευξη τύπου του Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com