Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: “ Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο ”

Alisson: “ Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο ”

Δηλώσεις την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας έκανε και ο τερματοφύλακας των Reds, Alisson Becker και αναφέρθηκε στον κόσμο της Liverpool, ο οποίος πολύ συχνά κάνει την διαφορά και βοηθάει την ομάδα να φτάσει σε πολύ σημαντικές νίκες.

Ο Βραζιλιάνος είχε βιώσει από κοντά την εμπειρία του Anfield στον περσινό πρώτο ημιτελικό του Champions League της Liverpool με την Roma, όταν η ομάδα του Jürgen Klopp επικράτησε των Ιταλών με 5-2 και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό του Κιέβου.

“ Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίζεις την Liverpool. Η ομάδα έχει πολύ μεγάλη ποιότητα και επίσης έχει και τον δωδέκατο παίκτη, τον κόσμο. ”

“ Πέρυσι έπαιξα στο Anfield στον ημιτελικό του Champions League με τη Roma και είναι πολύ δύσκολο να κοντράρεις τη Liverpool. Ήταν μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Ήταν απλά εκπληκτικό. Είναι κάτι διαφορετικό από ό,τι είχα ζήσει μέχρι εκείνη την στιγμή. ”

Ο Alisson μίλησε και για την απόφασή του να έρθει στη Liverpool τον περασμένο Ιούλιο: 

“ Ήθελα να έρθω πολύ στην Liverpool από την πρώτη στιγμή που υπήρξε το ενδιαφέρον. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η εμπειρία μου από τον ημιτελικό του Anfield. ”

“ Εμείς οι παίκτες θέλουμε να πηγαίνουμε σε ομάδες με ποιότητα, τις οποίες μας θέλει ο προπονητής και έχουν καλούς οπαδούς. Εμείς εδώ στη Liverpool έχουμε μάλλον τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο. ”

Ο Alisson ευχαριστεί τον κόσμο μετά τη λήξη του αγώνα με την Bournemouth.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com