Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rummenigge: “ Ο Alaba θα σταματήσει τον Salah, αδύναμη η Liverpool ”

Rummenigge: “ Ο Alaba θα σταματήσει τον Salah, αδύναμη η Liverpool ”

5 ημέρες έμειναν για την πρώτη μάχη της Liverpool με την Bayern Munich για την φάση των 16 του Uefa Champions League και μετά τους παίκτες των Βαυαρών ήρθε η σειρά και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Karl-Heinz Rummenigge να παραχωρήσει δηλώσεις για τα δύο παιχνίδια και να κάνει μια ειδική αναφορά στον Mohamed Salah.

Ο Rummenigge ρωτήθηκε από την Sport Bild για τον Αιγύπτιο άσο των Reds και ναι μεν παραδέχθηκε την αξία, αλλά τόνισε πως ο Αυστριακός αριστερός μπακ της ομάδας του, David Alaba μπορεί να τον περιορίσει.

“ Είναι ένας τρομερός παίκτης και αγωνίζεται στην δεξιά τους πλευρά. Εκεί εμείς έχουμε τον David Alaba. Είναι πάρα πολύ γρήγορος. ”

“ Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον David. Είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο και μπορεί να τον σταματήσει. ”

Στη συνέχεια ο Rummenigge είπε την άποψη του για τον αγώνα του Anfield και για έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στους Πρωταθλητές Γερμανίας, λόγω αδυναμίας των Reds στα εκτός έδρα παιχνίδια.

“ Μια ισοπαλία θα ήταν αρκετά καλή στον αγώνα του Anfield. Το πιο σημαντικό είναι να καταφέρουμε να σκοράρουμε. Δεν είναι ανάγκη να σκεφτόμαστε συνέχεια την άμυνά μας. ”

“ Με αυτόν τον τρόπο που μπορούμε βα βάλουμε τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Liverpool έχει δείξει, ότι είναι αδύναμη εκτός έδρας. ” Ολοκλήρωσε ο Rummenigge.

Ο David Alaba θα προσπαθήσει να σταματήσει τον Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com