Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: “ Διαθέτουμε έμπειρους παίκτες, να το απολαύσουμε ”

Fabinho: “ Διαθέτουμε έμπειρους παίκτες, να το απολαύσουμε ”

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Marbella βρίσκεται αυτές τις μέρες η Liverpool και οι παίκτες της ομάδας έχουν αρκετές ευκαιρίες να κάνουν δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των Reds και να μιλήσουν για την συνέχεια, αλλά και την μέχρι τώρα πορεία. Αυτό κλήθηκε να κάνει και ο Fabinho.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής γνωρίζει πολύ καλά από πρωταθλητισμό, καθώς πανηγύρισε τον τίτλο της Ligue 1 στη Γαλλία την σεζόν 2016-17 με την πρώην του ομάδα, την As Monaco και εξήγησε, ότι οι Reds θα πρέπει να απολαύσουν την μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

“ Γνωρίζω, ότι είναι πολύ δύσκολο κατακτήσεις ένα πρωτάθλημα και ειδικά εδώ στην Premier League. Εμείς όμως στη Liverpool διαθέτουμε έμπειρους παίκτες και μπορούμε να το κάνουμε. ”

“ Συναγωνιζόμαστε με τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και βρισκόμαστε στην κορυφή. Πράγμα, πολύ σημαντικό για αυτή την εποχή. Δεν μπορούμε να το σκεφτόμαστε συνέχεια, όμως γιατί το μόνο που μπορεί να μας προσφέρει είναι περισσότερη πίεση. ” Είπε ο Fabinho.

“ Όταν πήραμε το πρωτάθλημα με την Monaco κάναμε μια πολύ καλή σεζόν. Σκοράραμε πολλά γκολ και πραγματικά απολαύσαμε το ποδόσφαιρο εκείνη την χρονιά. Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουμε και εμείς εδώ. Να απολαύσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους και να βγαίνουμε χαρούμενοι στον αγωνιστικό χώρο. ”

Ο Wijnaldum πανηγυρίζει το γκολ του με τον Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com