Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συζητάει και με Nike και με Adidas η Liverpool!

Συζητάει και με Nike και με Adidas η Liverpool!

Απόλυτη επιβεβαίωσε του ρεπορτάζ του liverpool.gr όσο αφορά το νέο deal της ομάδας για την νέα της φανέλα από τη σεζόν 2020-21, καθώς οι Reds βρίσκονται σε συζητήσεις και με την Nike και με την Adidas και πιθανότατα και με την Puma.

Εννοείται πως η Liverpool συζητάει με την New Balance και η Αμερικάνικη εταιρεία παραμένει το φαβορί, για να ντύνει τους Reds και μετά το 2020, αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Η ομάδα προς το παρόν συζητάει με τις αθλητικές εταιρείες και εξετάζει τις προτάσεις του.

Ο Billy Hogan, εκπρόσωπος των Reds παραχώρησε δηλώσεις στην Liverpool Echo και επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με άλλες εταιρείες πέρα της New Balance:

“ Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την New Balance, αλλά συζητάμε και με άλλες εταιρείες. ” Είπε ο Hogan.

“ Το deal της φανέλας αποτελεί μια πολύ σημαντική συνεργασίας για εμάς. Όχι μόνο από οικονομικής πλευράς, αλλά και από την άποψη των προϊόντων, που θα φέρει στην ομάδα η εταιρεία. Θα εξετάσουμε τις προσφορές. ”

Η Liverpool συνεργάζεται με την New Balance από το 2015 και από το 2012 μέχρι το 2014 βρισκόταν στην Warrior, η οποία έχει ως θυγατρική την New Balance.

Πάντως, η ομάδα θα φοράει και την επόμενη σεζόν εμφανίσεις της New Balance.

Η φετινή τρίτη εμφάνιση της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com