Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα κάνει αγώνα δρόμου για το Μόναχο ο Lovren!

Θα κάνει αγώνα δρόμου για το Μόναχο ο Lovren!

Άσχημα νέα για μια ακόμη φορά για τη Liverpool όσο αφορά τους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών της, καθώς την τελευταία στιγμή αποφάσιστηκε να μην ταξιδέψει στην Ισπανία και την Marbella ο Dejan Lovren και να παραμείνει στο Melwood, για να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Ο Κροάτης αμυντικός έχει να αγωνιστεί από τις 7 Ιανουαρίου και δεν αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα, όπως επιβεβαίωσε ο Jürgen Klopp. Ο Lovren θα κάνει αγώνα δρόμου, για να προλάβει την ρεβάνς με την Bayern Munich στις 13 Μαρτίου στο Μόναχο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Klopp για τον Lovren και τον Gomez: 

“ Ο Dejan και ο Joe δεν είναι εδώ. Δεν βρίσκονται μαζί μας στην Ισπανία. ” Είπε ο Klopp στην επίσημη ιστοσελίδα των Reds.

“ Αυτό δεν είναι ένα καλό σημάδι. Άλλα θα κάνουμε τα πάντα, για να έχουμε τον Dejan μαζί μας στο Μόναχο. Θα είναι ένας αγώνας δρόμου. Θα είναι δύσκολο. ”

“ Είναι επίσης λογικό για εκείνον να μην βρίσκεται εδώ μαζί μας και συνεχίζει την αποθεραπεία του στο Melwood. Δεν θα τον βοηθούσε καθόλου να βρισκόταν εδώ. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να τον έχουμε σύντομα κοντά μας. ”

Ο τραυματισμος του διεθνή Κροάτη και τιμωρία του Virgil Van Dijk, σημαίνει ότι η Liverpool θα αγωνιστεί με τους Joel Matip και Fabinho στο κέντρο της άμυνας κόντρα στην Bayern Munich.

Άσχημα τα νέα για τον Lovren.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com