Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πάτησε Marbella η Liverpool! (pics)

Πάτησε Marbella η Liverpool! (pics)

Το μεσημέρι της Δευτέρας η Liverpool ανακοίνωσε επίσημα την αποστολή της για το ταξίδι στην Ισπανία και την Marbella και λίγες ώρες αργότερα οι Reds προσγειώθηκαν με ασφάλεια στην Marbella και στη συνέχεια μετέβησαν στο ξενοδοχείο, όπου θα φιλοξενηθούν αυτές τις μέρες.

Η ομάδα του Klopp θα παραμείνει στην Ισπανία μέχρι και το απόγευμα της Παρασκευής, όταν και θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Αγγλία και το Merseyside.

Οι Reds αναμένεται να δουλέψουν αρκετά στις προπονήσεις επί Ισπανικού εδάφους και η έντασή τους θα είναι πολύ μεγάλυτερη από εκείνες του Dubai.

Στο Dubai οι παίκτες της ομάδας περισσότερο χαλάρωσαν, αλλά στην Marbella θα ανεβάσουν στροφές και θα παρουσιαστούν έτοιμοι και για τις αναμετρήσεις με την Bayern Munich και για τα 12 εναπομείναντα παιχνίδια της Premier League.

Η Liverpool επανέρχεται στη δράση σε μια ακριβώς εβδομάδα και θα υποδεχθεί στο Anfield την Bayern Munich στις 22:00 ώρα Ελλάδος για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των 16 του Uefa Champions League.

Όσο αφορά την Premier League, το επόμενο ματς των Reds είναι στο Old Trafford με αντίπαλο φυσικά την Manchester United την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 16:05 ώρα Ελλάδος για την 26η αγωνιστική.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφικά κλικ από την άφιξη της ομάδας στο ξενοδοχείο της Marbella.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com