Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η απλή αλλά γενναιόδωρη χειρονομία του Salah!

Η απλή αλλά γενναιόδωρη χειρονομία του Salah!

Σε μια πολύ ζεστή χειρονομία προέβη ο Mohamed Salah στο τέλος του αγώνα με την Bournemouth, εξασφαλίζοντας ότι ένας μικρός οπαδός της Liverpool δεν θα ξεχάσει ποτέ την πρώτη του επίσκεψη στο Anfield.
O μικρός Liam McNulty πήγε για να δει τον αγώνα των Κόκκινων το Σάββατο ως δώρο- έκπληξη για τα έκτα του γενέθλια.
Αυτή ήταν και η πρώτη επίσκεψη του μικρού που θαυμάζει απεριόριστα τον Salah, στο Anfield και χάρηκε ιδιαίτερα με την επίτευξη του τρίτου τέρματος των Κόκκινων από τον ήρωα του.
Σαν να μην έφτανε όμως μόνο αυτό, ο μικρός γύρισε στο σπίτι του, έχοντας στην αγκαλιά του τη φανέλα του Αιγύπτιου.
Ο Salah κατά την προθέρμανση της ομάδας, είχε προσέξει ένα αξιαγάπητο πλακάτ που είχε σηκώσει ο Liam και έγραφε «Salah, είναι τα γενέθλια μου. Μπορώ να έχω τη φανέλα σου σε παρακαλώ;»
Έκανε λοιπόν νόημα στην Alana Curran, μητέρα του Liam ότι τους πρόσεξε, αλλά η οικογένεια έμεινε εμβρόντητη όταν είδε στο τέλος του αγώνα τον Salah, να θυμάται ,και να έρχεται προς το μέρος τους για να τους δώσει τη φανέλα του.
Μιλώντας στην Liverpool Echo, η Alana είπε ότι «ο Salah είναι ο πλέον αγαπημένος παίκτης του Liam, και το θεώρησε ως αποστολή του, να πάρει τη φανέλα του παίκτη.»
«Είναι έξι χρονών και αυτός ήταν ο πρώτος του αγώνας. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό. Του έκανα έκπληξη λέγοντας του ότι θα τον πάρω μαζί μου στο Anfield.»
«Του είχα πει και πιο πριν ότι ίσως να τον έπαιρνα μαζί μου, και την ημέρα του αγώνα του είπα ‘θέλεις να έρθεις μαζί μου στον αγώνα;’.Ήταν καλός αγώνας για την περίσταση.»
«Η αποστολή του ήταν να πάρει την φανέλα του Salah.Έπρεπε να αγοράσω και ένα κασκόλ του Salah στη διαδρομή.»
«Καθόμαστε στη Main Stand, σειρά 21,και επειδή φτάσαμε σχετικά νωρίς του είπα ότι θα πηγαίναμε και θα παρακολουθούσαμε την προθέρμανση.»
«Ο Salah έκανε σήμα με τον αντίχειρα όταν μας πρόσεξε.»
Η Alana που ζει στο Brighton-le-Sands, συμπλήρωσε ότι ο γιος της «δεν θα ξεχάσει ποτέ τον πρώτο του αγώνα» μετά την απίστευτη χειρονομία του Mo Salah!

Ο μικρός οπαδός της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com