Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Neville: “ Είναι δύσκολο να πάρει το πρωτάθλημα η Liverpool ”

Neville: “ Είναι δύσκολο να πάρει το πρωτάθλημα η Liverpool ”

Μια εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε χθες το απόγευμα η Manchester City, καθώς συνέτριψε την Chelsea με το εμφατικό 6-0. Έτσι, οι Πολίτες (με ένα παιχνίδι περισσότερο) βρίσκονται μαζί με τη Liverpool στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League.

Αρκετός κόσμος ενθουασιάστηκε από την χθεσινή εμφάνιση της ομάδας του Pep Guardiola και κάτι τέτοιο συνέβη και με τον παλαίμαχο αμυντικό της Manchester United, Gary Neville. Ο Άγγλος μέσω του Sky Sports έχρισε την Manchester City ως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τόνισε, πως είναι δύσκολο να πάρει το πρωτάθλημα η Liverpool.

“ Η Liverpool είναι μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να καταλάβει ότι βρίσκεται σε μια πολύ μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Πριν από μερικές εβδομάδες, όταν βρισκόταν 7 βαθμούς μπροστά ήταν το φαβορί. Αλλά όχι πλέον. Τώρα μπορούμε να πούμε με σιγουριά, πως η Manchester City είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. ” Είπε ο Neville στο Sky Sports.

“ Η Liverpool δεν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα εδώ και πάρα πολλά χρόνια και όλοι στον σύλλογο θέλουν όσο τίποτε άλλο ένα πρωτάθλημα.

“ Βρέθηκαν και στο +7 πριν από μερικές εβδομάδες και είχαν την ευκαιρία να το κάνουν ξανά, όταν η City έχασε από την Newcastle. Έχασαν μεγάλη ευκαιρία τότε. Έχουν κάποιες πιθανότητες, αλλά πλέον είναι δύσκολο να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. ”

Η Liverpool δεν είναι το φαβορί του Neville.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com