Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: “ Ακόμα και στο ημίχρονο έπρεπε να πάω τουαλέτα! ”

Wijnaldum: “ Ακόμα και στο ημίχρονο έπρεπε να πάω τουαλέτα! ”

Όπως σας ενημερώσαμε και από το απόγευμα του Σαββάτου, ο Gini Wijnaldum ήταν άρρωστος το βράδυ της Παρασκευής και δεν κοιμήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα στο ξενοδοχείο, αλλά έμεινε σπίτι του.

Ο Ολλανδός μέσος ήταν εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση με τα Κεράσια, όμως όχι μόνο κατάφερε να αγωνιστεί, αλλά και ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα και σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ. Ο ίδιος με δηλώσεις του στη Liverpool Echo αποκάλυψε τις δυσκολίες, που αντιμετώπισε πριν και κατά τη διάρκεια του προχθεσινού αγώνα.

“ Το βράδυ της Πέμπτης πήρα ένα χάπι από τον γιατρό μου για το γόνατό μου, για να σταματήσω να πονάω. Ήταν ένα χάπι, που μπορούσε να προκαλέσει στομαχικές διαταραχές ως παρενέργεια.” Δήλωσε ο Gini Wijnaldum.

“ Μόλις το πήρα ξεκίνησα να πονάω και κατάλαβα, πως ήταν οι παρενέργειες. Μετά άρχισαν οι εμετοί και τρόμαξα λίγο. Την Παρασκευή δεν προπονήθηκα και δεν έμεινα στο ξενοδοχείο της ομάδας, για να μην κολλήσω τους συμπαίκτες μου. ”

“ Το πρωί μου τηλεφώνησε ο προπονητής και με ρώτησε, αν πιστεύω ότι μπορώ να αγωνιστώ, του απάντησα θετικά, αν και από το πρωί του Σαββάτου είχα ξεκινήσει να έχω διάρροια. ”

“ Ακόμα και τα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου έπρεπε να πάω στην τουαλέτα! Ευτυχώς κατάφερα να το αντιμετωπίσω. ”

Ο Wijnaldum επίσης δήλωσε πως πιστεύει, ότι θα ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο:

“ Πονάω εδώ και λίγο καιρό. Στον αγώνα με την Leicester ήμουν εντάξει, αλλά ο πόνος επανήλθε μετά από 2-3 μέρες και έμεινα εκτός από τον αγώνα με τη West Ham, για να μου περάσει. ”

“ Έχουμε μερικές μέρες μέχρι τον αγώνα με την Bayern και πιστεύω θα το έχω ξεπεράσει. ”

Ο Wijnaldum πανηγυρίζει το γκολ του με τον Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com