Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Alisson μετά τη νίκη επί της Bournemouth

Οι δηλώσεις του Alisson μετά τη νίκη επί της Bournemouth

Εύκολο απόγευμα είχε χθες η Liverpool, καθώς επικράτησε με 3-0 της Bournemouth και πέρασε ξανά μόνη πρώτη στην βαθμολογία της Premier League. Ο Alisson Becker μίλησε σήμερα στην Βραζιλιάνικη έκδοση του ESPN για την χθεσινή νίκη των Reds και για την συνέχεια.

“ Στο σημείο που βρισκόμαστε το πιο σημαντικό, είναι να παραμείνουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. ” Δήλωσε ο Alisson στο ESPN.

“ Μια ήττα μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την σεζόν. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και πρέπει να κοιτάμε το κάθε ένα ξεχωριστά. Τα πράγματα στην Premier League αλλάζουν πολύ γρήγορα, γιατί όλες οι ομάδες διαθέτουν μεγάλη ποιότητα και μπορούν να πετύχουν μεγάλες νίκες. ” Πρόσθεσε ο Alisson και συνέχισε:

“ Ακόμα και η τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος μπορεί να κάνει την έκπληξη. Ειδικά στην έδρα της. Η Bournemouth επικράτησε της Chelsea με 4-0 στην έδρα της. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στον αγώνα, για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως. ”

Ο Βραζιλιάνος στην συνέχεια σχολίασε και την φοβερή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε χθες στο Anfield: 

“ Οι οπαδοί μας έχουν πολύ μεγάλο ενθουσιασμό. Εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον ενθουσιασμό μας να κυριεύσει και να μην παίξουμε όσο καλά μπορούμε. ”

“ Η ατμόσφαιρα χθες ήταν πολύ καλή. Εμείς θέλουμε να παίζουμε καλά και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας. ”

Ο Alisson ευχαριστεί τον κόσμο μετά τη λήξη του αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com