Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > James Milner: «Το ομαδικό μας πνεύμα είναι εξαιρετικό»

James Milner: «Το ομαδικό μας πνεύμα είναι εξαιρετικό»

Στο δεύτερο και τελευταίο μέρος της χθεσινοβραδινής συνέντευξης που παραχώρησε, ο James Milner εκθείασε την ομαδικότητα στις τάξεις των Reds.

Σε ερώτηση για το αν το δεκαήμερο κενό πού έχει τώρα η Liverpool θα την ωφελήσει εν όψει της συνέχειας, ο Millie αποκρίθηκε ως εξής:

«Νομίζω ότι θα μας ωφελήσει όλους.»

«Υπάρχουν περίοδοι μέσα στη σεζόν όπου έχουμε κάποια δυσάρεστα -τραυματισμοί, αρρώστιες κλπ- γεγονός πού διαταράσσει την ηρεμία της ομάδας, και αυτό μας επηρέασε στα τελευταία παιχνίδια. Ο κόσμος λέει ότι οι δύο πρόσφατες ισοπαλίες μας ήταν απογοητευτικές, όμως ελπίζουμε στο τέλος της σεζόν να κοιτάζουμε πίσω και να λέμε ότι ήταν δύο καλές ισοπαλίες, δεδομένων των περιστάσεων. Είμαστε σκληρά καρύδια για τους αντιπάλους, και αυτό οφείλεται στο ομαδικό πνεύμα μεταξύ μας, ξεπερνώντας τα μικρά πισωγυρίσματα και τις αναποδιές δίνοντας τα πάντα για τον στόχο μας. Τα παιδιά έχουν ανταποκριθεί φανταστικά. Μακάρι (μέσα στο επόμενο δεκαήμερο) να ξεκουραστούμε και να επανέλθουν οι τραυματίες. Ήταν καλό πού επέστρεψε ο Trent, ενώ και ο Hendo ήταν στον πάγκο και αν χρειαζόταν θα έπαιζε. Αυτό είναι καλό, και μακάρι μέσα στις επόμενες 10 μέρες να έχουμε μερικά παιδιά πίσω στην ομάδα, να ‘φρεσκαριστούμε’ και να ετοιμαστούμε για τις επόμενες μάχες.»

O James Milner μετά το παιχνίδι της Δευτέρας με τη West Ham.
O James Milner μετά το παιχνίδι της Δευτέρας με τη West Ham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com