Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Το κοινό του Anfield μας ξεσήκωσε για τα καλά!»

Milner: «Το κοινό του Anfield μας ξεσήκωσε για τα καλά!»

Μίνι συνέντευξη παραχώρησε στο επίσημο site της Liverpool o James Milner μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα της ομάδας μας με τη Bournemouth.

Ο Millie στις δηλώσεις του εκθείασε την επίδραση του κόσμου της ομάδας στην απόδοση των παικτών, την αντίδραση των συμπαικτών του μετά τα δύο τελευταία αποτελέσματα (και εμφανίσεις) και την επιθετική τριάδα των Salah, Firmino και Mane.

Ας τα πάρουμε με μία σειρά.

  • Για την επιστροφή της ομάδας στις καλές εμφανίσεις:

«Ήταν μία καλύτερη εμφάνιση (από τις δύο τελευταίες). Βγάλαμε περισσότερη ενέργεια και εφαρμόσαμε περισσότερο το counter-pressing, και αυτό ήταν καλό. Δημιουργήσαμε ορισμένες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο, ίσως κατεβάσαμε λίγο ταχύτητα, παρ’ όλα αυτά όμως δημιουργήσαμε ξανά φάσεις και μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερο. Όμως, αμυντικά ίσως δεν ήμασταν τόσο καλοί και αυτό επέτρεψε στον αντίπαλο να δημιουργήσει λίγες φάσεις. Συνολικά όμως, νομίζω ότι αυτό (η συνολική απόδοση) λέει πολλά για αυτήν την ομάδα. Η προετοιμασία μας για το παιχνίδι διαταράχθηκε ξανά με ορισμένες αρρώστιες και τέτοια πράγματα, οπότε αυτό δείχνει τον χαρακτήρα της ομάδας, όπως επίσης και την ποιότητά της.»

  • Για το κατά πόσο οι ίδιοι οι παίκτες απόλαυσαν το χθεσινό παιχνίδι και αν αυτό επηρέασε θετικά την απόδοσή τους:

«Αυτό είναι πού θέλεις. Αν απολαμβάνεις το ποδόσφαιρο πού παίζεις, θα παίξεις το καλύτερό σου ποδόσφαιρο. Με την ποιότητα πού έχουμε μέσα στην ομάδα, το θέμα είναι να είναι χαλαροί οι παίκτες και να δείχνουν τις δυνατότητές τους. Δώσε τη μπάλα στον Mo. Δώσε τη στον Sadio. Άφησέ τους να κάνουν το παιχνίδι τους. Πρέπει τα παιδιά πού βρίσκονται πίσω τους στο γήπεδο να τους στηρίζουν, να τους παρέχουν μία δυνατή βάση, να τους τροφοδοτούν πολύ και να τους αφήνουν να βγαίνουν μπροστά και να εκφράζουν τους εαυτούς τους.»

  • Για την επίδραση του κόσμου του Anfield στη χθεσινή εμφάνιση, o Milner ανέφερε:

«Ήταν εξαιρετική μέρα για μας και το κοινό έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτό, με τον τρόπο πού μας στήριζαν και την ατμόσφαιρα γύρω από τον αγωνιστικό χώρο. Αυτό προφανώς ξεσήκωσε τα παιδιά. Σκεφτόμουν ότι ξεκινήσαμε λίγο νωχελικά, όμως το κοινό μας έδωσε πραγματικά μεγάλη ώθηση. Κάπως έτσι, βρήκαμε ρυθμό και πετύχαμε τα γκολ. Επίσης, είχαμε πολύ καλύτερη αντίδραση μετά το πρώτο γκολ από ότι στα τελευταία παιχνίδια. Δεν κατεβάσαμε ταχύτητα -και αυτό είναι σημαντικό- και συνεχίσαμε να έχουμε το πόδι στο γκάζι, αντί να κοιτάξουμε μόνο πώς θα αμυνθούμε. Παίξαμε με τον τρόπο πού ξέρουμε να παίζουμε.»

O James Milner σε διεκδίκηση κατοχής με τον Frazer της Bournemouth.
O James Milner σε διεκδίκηση κατοχής με τον Frazer της Bournemouth.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com