Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ήταν άρρωστος χθες το βράδυ ο Wijnaldum!

Ήταν άρρωστος χθες το βράδυ ο Wijnaldum!

Όλοι οι παίκτες της Liverpool ανεξαιρέτως πραγματοποίησαν αρκετά καλή εμφάνιση νωρίτερα σήμερα το απόγευμα κόντρα στην Bournemouth, αλλά αν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιον, αυτός είναι ο Gini Wijnaldum.

Ο Ολλανδός μέσος πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη του φετινή εμφάνιση με την κόκκινη φανέλα και σκόραρε ένα πανέμορφο τέρμα στο 34ο λεπτό, για να γράψει το 2-0. Το χθεσινό βράδυ, όμως ο Gini ήταν άρρωστος με στομαχικές διαταραχές, όπως αποκάλυψε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του και δεν έμεινε στο ξενοδοχείο με την υπόλοιπη ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γερμανός τεχνικός στην κάμερα του BBC για τον 28χρονο: 

“ Χθες το βράδυ, ο Gini δεν ήταν μαζί μας στο ξενοδοχείο, όπως συμβαίνει πάντα. Ο λόγος ήταν, ότι είχε όλα αυτά που δεν θέλει κανείς να έχει πριν από έναν αγώνα (στομαχικές διαταραχές και διάρροια). Κοιμήθηκε όμως μερικές επιπλέον ώρες και μας είπε, ότι είναι σε θέση να αγωνιστεί σήμερα.

“ Η μόνη μου ανησυχία ήταν να μην κολλήσει κανείς, γιατί σκόραρε και τον αγκάλιασαν όλοι στους πανηγυρισμούς! ” Είπε ο Klopp για τον Wijnaldum.

Έπειτα και ο σημερινός αρχηγός, James Milner αναφέρθηκε στον Ολλανδό άσο με δηλώσεις του στο Goal.com : 

“ Τον Wijnaldum χθες δεν μπορέσαμε να τον δούμε, λόγω της ασθένειας που τον ταλαιπωρούσε και σήμερα έκανε μια τόσο καλή εμφάνιση! Ουάου. ”

Ο Wijnaldum διανύει μια φανταστική σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com