Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: “ Πιστεύουμε στην κατάκτηση του τίτλου ”

Alisson: “ Πιστεύουμε στην κατάκτηση του τίτλου ”

O Alisson δικαιώνει νωρίς την πίστη του Klopp

Μπορεί η Liverpool να προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, ωστόσο κανείς στην ομάδα δεν έχει χάσει ούτε την θέληση, αλλά ούτε και την πίστη του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάτι το οποίο το επιβεβαίωσε και ο Alisson Becker με δηλώσεις του στο Sky Sports.

Ας δούμε τι απάντησε ο Βραζιλιάνος, όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει άγχος στην ομάδα μετά τις 2 ισοπαλίες: 

“ Δεν έχω να πω τίποτα πάνω σε αυτό το θέμα. Πιστεύουμε στην κατάκτηση του τίτλου. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δείξαμε και κατά το παρελθόν ότι είμαστε καλή ομάδα και πρέπει να το δείξουμε ξανά. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. ”

Όσο για το αν έχει αυξηθεί η πίεση: 

“ Η πίεση έχει παραμείνει στα ίδια επίπεδα. Παίρνουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο αντίπαλος. ”

Για την συνέχεια: 

“ Όλοι θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Τη Liverpool το μόνο που την ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, είναι να κερδίζει τα παιχνίδια και να μην χάσει άλλους βαθμούς. Δεν σκεφτόμαστε την Manchester City. Μας ενδιαφέρουν μόνο τα δικά μας παιχνίδια και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ”

Για τον προσωπικό του στόχο: 

“ Θέλω πολύ να κατακτήσω την Premier League με τη Liverpool. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, για να το πετύχουμε αυτό και να συγκεντρωθούμε στον επόμενο μας αντίπαλο και μόνο εκεί. ”

Ο Klopp στον πανηγυρίζει με τον Alisson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com