Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pelegrini: «Πρέπει να τιμωρηθούν όσοι επιτέθηκαν στον Salah»

Pelegrini: «Πρέπει να τιμωρηθούν όσοι επιτέθηκαν στον Salah»

Προεκτάσεις πήρε το παιχνίδι της Liverpool στην έδρα της West Ham μετά τη ρατσιστική επίθεση πού δέχτηκε ο Salah από οπαδούς των Σφυριών.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της περασμένης Δευτέρας στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου ο Mo, ενόσω κατευθυνόταν προς το σημαιάκι για να εκτελέσει corner πού είχε κερδίσει η ομάδα μας, άκουσε από οπαδούς της West Ham χυδαίες ρατσιστικές εκφράσεις, σχετιζόμενες με τη μουσουλμανική του καταγωγή.

Ως αποτέλεσμα ο προπονητής των Hammers, Manuel Pelegrini, ρωτήθηκε για την άποψή του για το θέμα στη συνέντευξη τύπου του για τον αγώνα της ομάδας του με την Crystal Palace.

Ας δούμε τι ακριβώς απάντησε ο Χιλιανός:

«Φυσικά και θεωρώ ότι αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να συμβαίνουν στα γήπεδα.»

«Ο καλύτερος τρόπος για να διαχειριστείς αυτές τις καταστάσεις είναι να διώξεις αυτούς τους ανθρώπους από το εξαιρετικό προϊόν πού λέγεται Premier League.»

«Πρέπει να έχουμε υψηλές απαιτήσεις και να αναλαμβάνεται δράση όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Το club γνωρίζει πώς να το διαχειριστεί και λέει ότι δε δέχεται να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στο παιχνίδι.»

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι το οποίο όλοι απολάμβαναν, οπότε αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να τιμωρηθούν όσο γρηγορότερα μπορούμε.»

O προπονητής της West Ham, Manuel Pelegrini, στη συνέντευξη τύπου του.
O προπονητής της West Ham, Manuel Pelegrini, στη συνέντευξη τύπου του, όπου ρωτήθηκε για τον Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com