Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dida: “ Γι’ αυτό κάνει την διαφορά ο Alisson ”

Dida: “ Γι’ αυτό κάνει την διαφορά ο Alisson ”

Συνέντευξη στην Liverpool Echo παραχώρησε ο παλαίμαχος Βραζιλιανός τερματοφύλακας της Milan και της Εθνικής Βραζιλίας και έπλεξε για μια ακόμη φορά το εγκώμιο του Alisson Becker.

“ Εγώ είχα διακρίνει από την αρχή την μεγάλη του ποιότητα. Ήταν πολύ γρήγορος και καταλάβαινε πολύ εύκολα το πλάνο της επίθεσης. Φαινόταν ότι θα γίνει κορυφαίος παίκτης. ” Δήλωσε ο Dida.

“ Δεν του έχω δώσει κάποια συγκεκριμένη συμβουλή, αλλά έχουμε προπονηθεί μαζί και αυτό πάντα βοηθάει. Ο ένας παίρνει στοιχεία από τον άλλον. Το μόνο που το έχω πει είναι να είναι πάντα συγκεντρωμένος και να συμμετέχει πάντα στον αγώνα, ακόμα και όταν δεν έχει την μπάλα. Αυτό βοηθάει και τους συμπαίκτες του και αισθάνονται ασφάλεια. ” Πρόσθεσε ο έμπειρος τερματοφύλακας.

“ Η Liverpool έχει δεχθεί μόνο 15 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και σε ένα μεγάλο μέρος το οφείλει στον Alisson, ο οποίος έχει κρατήσει πολλές φορές ανέπαφη την εστία του. ”

“ Φυσικά και έχει βοηθήσει ολόκληρη η ομάδα σε αυτό, αλλά και ο Alisson. Η προσωπικότητά του κάνει την διαφορά και του δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δίνει αυτοπεποίθηση και στην άμυνα. ”

“ Είναι ένας από τους πιο δυνατούς τερμαροφύλακες στον κόσμο. Αυτό μπορούσαμε να το διακρίνουμε και από όταν παιδί. Είχε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. ”

Ο Alisson βοήθησε τη Liverpool να περάσει στους 16 του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com