Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνεργασία με την Intel ανακοίνωσε η Liverpool!

Συνεργασία με την Intel ανακοίνωσε η Liverpool!

Σε μία νέα πρωτοποριακή συνεργασία προχώρησε η Liverpool, καθώς ανακοίνωσε την συμφωνία της με την Intel για την συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο σκοπός της συνεργασίας είναι να απολαύσουν οι οπαδοί της ομάδας την εμπειρία του θρυλικού Anfield από τον υπολογιστή τους ή ακόμα και από το κινητό τους. Πως θα γίνει αυτό; Βλέποντας απλά τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων των Reds στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube. 

Η τεχνολογία “ Intel True View Technology ” θα εγκατασταθεί στο Anfield και θα δώσει την ευκαιρία τους φίλους της ομάδας να δουν κάθε γωνιά του γηπέδου, μέσω replay 360 μοιρών. Θα χρησιμοποιηθούν δεκάδες 5K ultra high-Definition κάμερες και θα καλύπτουν κάθε στιγμή του αγώνα, καθώς και συνεντεύξεις, αλλά και την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Billy Hogan από πλευράς Liverpool έκανε της εξής δηλώσεις μετά την υπογραφή της συμφωνίας: 

“ Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Intel και θα φέρουμε την True View τεχνολογία στους οπαδούς μας. Η συγκεκριμένη τεχνολογία φέρνει τους φίλους της ομάδας ακόμη πιο κοντά στην αγωνιστική δράση και προσθέτει κάτι καινούριο στα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης, το οποίο θα αρέσει στους οπαδούς. ”

“ Με την τεχνολογία αυτή, ακόμα περισσότεροι οπαδοί από όλο τον κόσμο θα “μπουν” στους αγώνες μας και θα μπορούν να ανταλλάζουν απόψεις με άτομα από όλον τον πλάνητη για την νέα εμπειρία που τους παρέχουμε. ”

Εκτός από τη Liverpool, με την Intel θα συνεργαστεί και η Arsenal και η Manchester City.

Το Anfield αλλάζει με την Intel.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com