Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: “ Η Liverpool χρειάζεται μια πειστική εμφάνιση το Σάββατο ”

Carragher: “ Η Liverpool χρειάζεται μια πειστική εμφάνιση το Σάββατο ”

Αυτά είχε να πει ο Jamie Carragher για τον Sterling στο πρόσφατο άρθρο του.

Η Liverpool έχει αφήσει πίσω τις δύο ισοπαλίες με West Ham και Leicester και πλέον προετοιμάζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την Bournemouth στο Anfield. Αυτό κάνουν οι Reds και αυτό οφείλουν να κάνουν, όπως δήλωσε ο Jamie Carragher.

Ο παλαίμαχος αμυντικός της ομάδας μίλησε στο Sky Sports και εξήγησε πως θα πρέπει να συνεχίσει η Liverpool στο πρωτάθλημα.

“ Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει με τη Liverpool, αλλά βρίσκεται σε ένα ντεφορμάρισμα. Πρέπει να δούμε πόσο θα κρατήσει. Πρέπει να το αλλάξουν το Σάββατο με την Bournemouth. ”

“ Δεν έχει σημασία τι λέει ο καθένας και η ομάδα δεν πρέπει να δίνει σημασία. Πρέπει να συγκεντρωθεί στους αγώνες και να ξεκινήσει να κερδίζει ξανά. Πρέπει να πραγματοποιήσουμε μια πειστική εμφάνιση το Σάββατο και σταματήσουν όλες τις κριτικές. ” Πρόσθεσε ο Carra.

“ Η Liverpool διανύει μια καταπληκτική σεζόν και μέχρι τώρα δεν είχε ένα κακό διάστημα. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχει όμως. Συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Μπορεί να μην είναι ντεφορμάρισμα όμως. ”

“ Το μόνο σίγουρο είναι, πως δεν πρέπει να αφήσουν την Manchester City να ξεφύγει με 4 ή 5 πόντους, γιατί τότε θα γίνει πολύ δύσκολο. Αν κερδίσει την Everton, δεν αλλάζει τίποτα. Θα έχει 1 ματς περισσότερο. ”

“ Ο τίτλος κατά τη γνώμη μου θα κριθεί τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. ” Ολοκλήρωσε ο Carragher.

Ο Carragher για το ντεφορμάρισμα των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com