Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lothar Matthaus: “ Φαβορί για την κατάκτηση του Champions League η Liverpool ”

Lothar Matthaus: “ Φαβορί για την κατάκτηση του Champions League η Liverpool ”

Οι αναμετρήσεις με την Bayern Munich πλησιάζουν, καθώς βρισκόμαστε μόλις 13 ημέρες πριν τον αγώνα του Anfield και ήδη έχουν ξεκινήσει να γίνονται δηλώσεις για τα δύο παιχνίδια. Αυτό έκανε και ο παλαίμαχος άσος της Bayern Munich, Lothar Matthaus.

Ο Γερμανός θρύλος μίλησε στο γνωστό περιοδικό, FourFourTwo και έχρισε τη Liverpool ως φαβορί για την κατάκτηση του Champions League, βέβαια, για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει το εμπόδιο των Βαυαρών.

“ Για εμένα η Liverpool αποτελεί φαβορί για την κατάκτηση του Champions League από την αρχή και δεν θέλω να αλλάξω την άποψή μου. Είναι ακόμα το φαβορί. ” Δήλωσε ο Matthaus.

“ Έφτασαν και πέρυσι μέχρι τον τελικό και φέτος μπορούν να το κάνουν. Είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα. ”

Στη συνέχεια σχολίασε και τα παιχνίδια με την Bayern Munich: 

“ Αυτή τη στιγμή, η Liverpool διαθέτει περισσότερη ποιότητα από την Bayern. Αλλά έχασε και τα 3 της εκτός έδρας παιχνίδια στον όμιλο του Champions League και αυτό δίνει μια ελπίδα στη Bayern. ”

Το πρώτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο Anfield στις 19 Φεβουαρίου στις 22:00 ώρα Ελλάδος και η ρεβανς στο Μόναχο και την Allianz Arena, περίπου ένα μήνα αργότερα και συγκεκριμένα στις 13 Μαρτίου.

Η Liverpool παραμένει φαβορί για το Champions League για τον Matthaus.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com