Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > De Bruyne: «Και η Liverpool και εμείς έχουμε πίεση»

De Bruyne: «Και η Liverpool και εμείς έχουμε πίεση»

Την Arsenal υποδέχεται αυτή την ώρα η Manchester City, και ο Kevin De Bruyne παραχώρησε δηλώσεις εν όψει του αγώνα στο Sky Sports.

Ο star των Πολιτών και μέλος της βασικής ανταγωνίστριας της Liverpool στη διεκδίκηση της φετινής Premier League αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην εν λόγω κούρσα, αφενός τονίζοντας ότι από καμία από τις δύο πλευρές δε λείπει η πίεση, αφετέρου παραδεχόμενος ότι ο ανταγωνισμός από την πλευρά της City δεν περιορίζεται στο να προσπαθεί να κερδίζει τα παιχνίδια της, αλλά και στο να ‘ρίχνει κλεφτές ματιές’ στα παιχνίδια της Liverpool με την ελπίδα να τη δει να χάνει βαθμούς, όπως στο παιχνίδι της Τετάρτης με τη Leicester.

Ας δούμε λοιπόν το μέρος των δηλώσεων του De Bruyne σχετικά με τη μάχη του τίτλου:

«Νομίζω ότι η Liverpool θα βρίσκεται υπό κάποια πίεση, μιας και δεν έχει κατακτήσει τον τίτλο για τόσο μεγάλο διάστημα». αναφέρει αρχικά ο Βέλγος μέσος.

«Όμως και εμείς έχουμε πίεση, διότι ήμασταν οι πρωταθλητές πέρυσι και όλοι περιμένουν από εμάς να είμαστε ένας από τους διεκδικητές και του φετινού τίτλου. Δεν ξέρω ποιος έχει περισσότερη πίεση, όμως σίγουρα έχουν και οι δύο ομάδες.»

Στη συνέχεια όμως ο παίκτης της City έκανε μία επικοινωνιακή απόπειρα αποβολής της πίεσης από τις πλάτες της ομάδας του, με την εξής δήλωση:

«Δε νομίζω ότι το να έχεις βιώσει την εμπειρία της κατάκτησης του τίτλου είναι πλεονέκτημα. Την περασμένη σεζόν οι περισσότεροι από εμάς δε γνωρίζαμε πώς είναι να παίρνεις ένα πρωτάθλημα, όμως μερικές φορές το να μην το έχεις κατακτήσει σε κάνει ακόμα πιο ‘πεινασμένο’ για να το πετύχεις.»

Τέλος, παραδέχτηκε (και μπράβο του) ότι χάρηκε με τη γκέλα της Liverpool κόντρα στη Leicester:

«Πρέπει να βλέπεις κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν είδα το παιχνίδι της Liverpool, όμως χάρηκα πού έφεραν 1-1, όπως και αυτοί ήταν χαρούμενοι με την ήττα μας.»

«Προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, όμως μερικές φορές ακόμα και αυτό δεν είναι αρκετό, και οφείλεις να το δεχτείς. Αν η Liverpool κερδίσει τον τίτλο με 98 βαθμούς, συγχαρητήρια, αυτό θα σημαίνει ότι τα έχουν πάει καλά.»

«Όμως έχουμε ακόμα πολλές μάχες μπροστά μας. Εμπλεκόμαστε σε 4 διοργανώσεις.»

Mo Salah εναντίον Kevin De Bruyne στον αγώνα πρωταθλήματος του Etihad την περσινή σεζόν.
Mo Salah εναντίον Kevin De Bruyne στον αγώνα πρωταθλήματος του Etihad την περσινή σεζόν.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com