Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Δεν είμαι νευρικό άτομο ”

Klopp: “ Δεν είμαι νευρικό άτομο ”

Η Liverpool οδεύει προς την κατάκτηση πρώτο της  πρωταθλήματος της Premier League και ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε από την Liverpool Echo αν η πρωτιά του έχει δημιουργήσει άγχος και πίεση.

Ο Γερμανός φυσικά και απάντησρ αρνητικά και τόνισε πως δεν είχε άγχος ούτε πριν κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με την Dortmund το 2011. Ανέφερε χαρακτηριστικά, πως δεν είναι νευρικό άτομο.

“ Δεν είμαι νευρικό άτομο και δεν ήμουν ποτέ. Ούτε πριν κατακτήσω το πρώτο μου πρωτάθλημα με την Dortmund. Έχω την εμπειρία και γνωρίζω πως το έκανα τα προηγούμενα χρόνια, οπότε δεν έχω τίποτα να αλλάξω. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας σε όλη τη διάρκεια του πρωτάθληματος. ” Είπε ο Klopp.

“ Αν είσαι αρκετά καλός, όλα θα πάνε καλά και θα είσαι πρωταθλητής. Αν δεν είσαι καλός δεν θα συμβεί τίποτα από αυτά. Το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο, αυτό μπορούμε να ελέγξουμε μόνο. ”

Όσο για το αν υπάρχει πίεση ο Klopp είπε: 

“ Πίεση υπήρχε και πέρυσι, όταν αποκλείσαμε την City στους προημιτελικούς του Champions League, αλλά το καταφέραμε. ”

“ Μετά είχαμε πίεση και όταν κληρώθηκαμε με τη Roma και ειδικά στο δεύτερο ματς. Στη Ρώμη. Πίεση υπήρχε και στο πρωτάθλημα και έπρεπε να κερδίζουμε, γιατί η Chelsea κέρδιζε συνέχεια. ”

Ο Klopp πριν την έναρξη του αγώνα με την Leicester.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com