Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Δεν είδα την ήττα της City από την Newcastle ”

Klopp: “ Δεν είδα την ήττα της City από την Newcastle ”

Την ήττα από την Newcastle γνώρισε η Manchester City στον τελευταίο της αγώνα και ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε από την Liverpool αν είδε τον αγώνα από την τηλεόρασή του το βράδυ της Τρίτης.

Εκείνος έδωσε αρνητική απάντηση και επίσης ανέφερε πως δεν θα παρακολοθήσει ούτε τον σημερινό (18:30) αγώνα των Cityzens με την Arsenal στο Etihad Stadium.

“ Δεν θα δω τον αγώνα τους με την Arsenal γιατί θα έχουμε προπόνηση εκείνη την ώρα! ”

“ Δεν είδα και τον αγώνα της Τρίτης και ο λόγος είναι απλός. Γύρισα σπίτι αργά μετά από μια πολύ δύσκολη μέρα και είδα στο κινητό μου, ότι το σκορ ήταν 0-1 από το πρώτο λεπτό. Φαντάστηκα πως θα τελειώσει κάπως έτσι το ματς και προτίμησα να δω μια ταινία στο άλλο δωμάτιο. ”

“ Δεν αγνοώ ποτέ το ποδόσφαιρο, αλλά νόμιζα πως αυτό θα ήταν το αποτέλεσμα. Μετά έγινε η ανατροπή και το κινητό μου άρχισε να χτυπάει. Κοίταξα το τελικό αποτέλεσμα και έμεινα έκπληκτος. ”

“ Βρισκόμαστε σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και είναι αρκετά δύσκολο να κερδίσεις έναν αγώνα της Premier League. Εμείς έχουμε να δώσουμε άλλους 14 αγώνες, οπότε πρέπει να πάρουμε άλλες 14 νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν. ”

Οι Reds φιλοξενούνται στο London Stadium από τη West Ham το βράδυ της Δευτέρας.

Guardiola και Klopp κατά τη διάρκεια του αγώνα του Etihad.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com