Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Shaqiri: “ Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι ”

Shaqiri: “ Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι ”

Brighton vs Liverpool 0-1: Μία πολύ ώριμη νίκη

Η Liverpool την Τετάρτη δεν κατάφερε να επικρατήσεις της Leicester στο Anfield και μεθαύριο θα επιστρέψει στη δράση και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την West Ham. Ο άσος των Reds, Xherdan Shaqiri εξήγησε τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα, για να διατηρήσει την πρώτη θέση.

Ο διεθνής Ελβετός μίλησε για τον αγώνα με τις Αλεπούδες και για τη συνέχεια μέσω του επίσημου site της ομάδας.

Για τον αγώνα με την Leicester ανέφερε: 

“ Με την Leicester πήραμε έναν βαθμό και αυτό ήταν θετικό. Ήταν ένας καλός βαθμός. Είχαμε απέναντί μας μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Εμείς δεν πραγματοποιήσαμε μια καλή εμφάνιση και τελικά πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας. ”

“ Θέλαμε να πάρουμε την νίκη και να βρεθούμε 7 πόντους μπροστά, αλλά και οι 5 είναι καλοί. Όλα τα μας ήταν δύσκολα. Στο τέλος οι 5 βαθμοί είναι καλύτεροι από τους 4. ”

Για την συνέχεια είπε τα εξής: 

“ Θα πάρουμε τον έναν βαθμό και θα συνεχίσουμε. Τώρα κοιτάμε τον επόμενο αγώνα. Όλα πάνε καλά, οπότε πρέπει απλά να συνεχίσουμε. Κοιτάζουμε το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Δευτέρας και πρέπει να κερδίσουμε. ”

“ Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και να μείνουμε συγκεντωμένοι. Είμαι αισιόδοξος, ότι θα καταφέρουμε να νικήσουμε πολλά παιχνίδια. ”

Το μήνυμα του Shaqiri για την συνέχεια.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com