Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gary Neville: “ Δεν έχει εμπειρία η Liverpool ”

Gary Neville: “ Δεν έχει εμπειρία η Liverpool ”

Δε μάσησε τα λόγια του ο Gary Neville.

Για την μάχη του τίτλου, όπως άλλωστε συνηθίζει μίλησε ο πρώην αμυντικός της Manchester United και νυν σχολιαστής του Sky Sports, Gary Neville και εξήγησε ποιο είναι κατά τη γνώμη του το βασικό πρόβλημα της Liverpool.

Ο Gary υποστήριξε, πως οι παίκτες του Klopp δεν έχουν εμπειρία από πρωταθλητισμό και ο Γερμανός θα πρέπει να καταφέρει να διαχειριστεί την πίεση, προκειμένου να κατακτήσει η ομάδα τον τίτλο του πρωταθλητή.

“ Θα πρέπει να διαχειριστούν την μεγάλη πίεση και το άγχος. Αυτό θα συμβαίνει κάθε μέρα, σε κάθε αγώνα και σε κάθε στιγμή. Πρέπει να το καταφέρουν αυτό. ” Ανέφερε ο Neville.

“ Από την μια αυτό είναι θετικό, διότι σημαίνει πως βρίσκονται στην μάχη για τον τίτλο, αλλά από την άλλη όχι, διότι μπορεί να μην καταφέρεις να το διαχειριστείς και να σε καταβάλει. ”

“ Γι’ αυτό χρειάζεσαι έμπειρους παίκτες. Για να καθοδηγούν την ομάδα στα αποδυτήρια. Η Liverpool δεν θα διαθέτει εμπειρία. ”

“ Οπότε θα πρέπει να βασιστούν μόνο στον Jürgen Klopp και τις εμπειρίες που έχει από τον πρωταθληματισμό που έκανε με την Dortmund. ”

“ Ίσως κάποιοι παίκτες έχουν εμπειρία από την χρονιά που έκαναν πρωταθλητισμό με τον Brendan Rodgers και μπορούν να σκεφτούν τι έκαναν λάθος και πως μπορούν να αποφύγουν φέτος αυτά τα λάθη. ”

Ο Neville τόνισε πως η Liverpool έχει έλλειψη εμπειρίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com