Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Milner δεξί μπακ κόντρα στη West Ham!

Με Milner δεξί μπακ κόντρα στη West Ham!

O James Milner.

Τιμωρημένος ήταν ο James Milner και ο Alexander-Arnold έμεινε  από χθεσινή αναμέτρηση και της Liverpool με την Leicester, λόγω τραυματισμού με αποτέλεσμα στο δεξί άκρο της άμυνας να ξεκινήσει ο Jordan Henderson.

Ο αρχηγός των Reds ήταν θετικός, ωστόσο δεν θα διατηρηθεί σε αυτή θέση και αναμένεται να επιστρέψει στη φυσική του θέση, δηλαδή στη μεσαία γραμμή. Ο λόγος είναι, ότι ο James Milner είναι έτοιμος να επιστρέψει από την τιμωρία του την Δευτέρα και θα ξεκινήσει εκείνος ως δεξί μπακ κόντρα στη West Ham.

Ο έμπειρος Άγγλος είχε αγωνιστεί ως δεξιός οπισθοφύλακας και στον αγώνα με την Crystal Palace, όταν και αποβλήθηκε για ένα τάκλιν στον Zaha.

Η κατάσταση του Trent Alexander-Arnold βελτιώνεται και ο νεαρός αμυντικός έχει σημειώσει σπουδαία πρόοδο τις τελευταίες μέρες, ωστόσο δεν θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τους Hammers το βράδυ της Δευτέρας. Υπάρχει αισιοδοξία, όμως ότι θα προλαβεί τον επόμενο αγώνα της ομάδας, στις 9 Φεβρουαρίου με αντίπαλο την Bournemouth στο Anfield.

Ο Joe Gomez παραμένει εκτός δράσης και δεν θα προλαβεί το παιχνίδι της Δευτέρας και ούτε εκείνο με τα Κεράσια στις 9 Φλεβάρη. Θα γνωρίζουμε τις επόμενες μέρες, αν θα καταφέρει να γυρίσει για το πρώτο κρίσιμο παιχνίδι με την Bayern Munich στις 19 Φεβρουαρίου.

Ξανά δεξί μπακ ο Milner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com