Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Είναι σημαντικός ο Lovren ”

Klopp: “ Είναι σημαντικός ο Lovren ”

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε χθες ο Dejan Lovren και ο προπονητής της Liverpool, Jürgen Klopp μίλησε για Κροάτη στόπερ με αφορμή την επιστροφή του στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Lovren τραυματίστηκε στον αγώνα του FA Cup με τη Wolves στις 7 Ιανουαρίου, όμως πλέον είναι διαθέσιμος και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται.

Για τον Lovren ο Klopp είπε: 

“ Ο Dejan είναι σημαντικός. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Περάσαμε μια κρίση στα στόπερ, αλλά τώρα οι περισσότεροι κεντρικοί αμυντικοί έχουν επιστρέψει. ”  Δήλωσε ο Klopp.

“ Τα παιδιά που αγωνίστηκαν εκεί τα πήγαν περίφημα. Όμως ο Dejan βρισκόταν σε φανταστική κατάσταση πριν τραυματιστεί. Ευτυχώς δεν έμεινε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τώρα και εκείνος και ο Joel είναι μαζί μας.

“ Ο Dej ήταν πραγματικά σε απίστευτη κατάσταση πριν τον τραυματισμό και ήδη έχει αποδείξει, ότι βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση και μετά τον τραυματισμό. Αυτό είναι πολύ θετικό για την ομάδα, γιατί πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό παίκτη. ”

Για τις απουσίες από την προπόνηση: 

“ Τώρα απλά μερικοί παίκτες είναι εκτός, λόγω ίωσης. Είναι άρρωστοι, αυτό μόνο. Είναι από την αλλαγή του καιρού. Δεν είναι κάτι που μπορεί να μας προκαλέσει ανησυχία. Θα επιστρέψουν. ”

Έτοιμος να επιστρέψει στη δράση ο Lovren.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com