Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Πρέπει να περιμένουμε μερικές εβδομάδες για τον Gomez ”

Klopp: “ Πρέπει να περιμένουμε μερικές εβδομάδες για τον Gomez ”

O Jurgen Klopp με τον Joe Gomez.

Ο Jürgen Klopp πρώτα μας παρείχε νεότερα γι την κατάσταση του Gini Wijnaldum και του Trent Alexander-Arnold και τώρα έχουμε νεότερα και για την πορεία του Joe Gomez.

Ο Γερμανός έκανε δηλώσεις στο Liverpoolfc.com και επιβεβαίωσε, ότι ο Άγγλος αμυντικός δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση και θα πρέπει να περιμένουμε μερικές εβδομάδες, για να τον δούμε ξανά στα γήπεδα.

“ Πρέπει να περιμένουμε για τον Gomez. Στάθηκε αρκετά άτυχος στη φάση που τραυματίστηκε. Ο τραυματισμός του δεν είναι ίδιος με του Trent και του Gini. Θα μπορούσε να ήταν, αλλά δεν είναι και γι’ αυτό είναι σοβαρός τραυματισμός. ”

“ Θα πρέπει να περιμένουμε, σίγουρα θα χρειαστεί να περιμένουμε μερικές εβδομάδες. Δεν είναι εύκολο να πούμε από τώρα πότε θα επιστρέψει. ”

“ Πριν από 3 εβδομάδες πιστεύαμε, ότι τώρα θα ήταν κοντά στην επιστροφή του. Τελικά όμως αυτό δεν συνέβη. Κάναμε καινούριες εξετάσεις και έδειξαν ότι κάτι δεν πήγε καλά. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει πατήσει χορτάρι και δεν τον έχουμε μαζί μας στις προπονήσεις. ”

Ο Joe παραμένει εκτός δράσης από τις 5 Δεκέμβριου και τον εκτός έδρας αγώνα με την Burnley, όταν τραυματίστηκε από ένα δολοφονικό τάκλιν του Ben Mee.

Ο Klopp για τον τραυμαρισμό του Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com