Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τρόμαξαν αλλά βρήκαν τεσσάρα οι Reds!

Τρόμαξαν αλλά βρήκαν τεσσάρα οι Reds!

Μα τι αγώνας ήταν αυτός! Στο πιο συναρπαστικό φετινό της αγώνα η Liverpool επικράτησε με 4-3 της πολύ καλής Crystal Palace και έφερε και πάλι την διαφορά στους 7 βαθμούς από την δεύτερη Manchester City.

2 γκολ σκόραρε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Mohamed Salah και έφτασε τα 50 συνολικά στην Premier League και από ένα οι Mane και Firmino!

Α’ Ημίχρονο: Με τρείς αλλαγές ξεκίνησε τον αγώνα η Liverpool σε σχέση με το περασμένο Σάββατο. Ο Matip επέστρεψε στο κέντρο της άμυνας, ο Milner σε θέση δεξιού μπακ αντί του τραυματία Alexander-Arnold και ο Keita αντί του Shaqiri. Στο 8ο λεπτό οι Reds έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία με τον Matip να μην μπορεί να νικήσει τον Speroni. Ο Milner με πολύ καλή πάσα έβγαλε τον Καμερουνέζο σε εξαιρετική θέση. Πάνω από τα δοκάρια έφυγε η προσπάθεια του Firmino στο 13’. Ο Speroni μάζεψε σταθερά την κεφαλιά του Mane στο 22’. Ο Matip απείλησε ξανά στο 30ο λεπτό, η κεφαλιά του πέρασε άουτ. Μπορεί η Palace να μην είχε ούτε κατοχή, ούτε να είχε δημιουργήσει ευκαιρίες στο ματς, όμως ήταν αυτή που βρήκε πρώτη το γκολ. Με τον Townsend με δυνατό σουτ μετά από εξαιρετική κίνηση του Zaha. Δύο πέναλτι ζήτησαν οι Reds μετά το γκολ, πρώτα για χέρι του Sakho σε σουτ το Milner και έπειτα για μαρκάρισμα του Γάλλου στον Salah. Τίποτα από τον Moss. Κακό γύρισμα του Keita στο 45. Ο Αφρικανός μέσος ήταν αρνητικός στο πρώτο ημίχρονο.

Β’ Ημίχρονο: Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Reds βρήκαν την ισοφάριση! Ο Van Dijk επιχείρησε ένα σουτ από μακριά, η μπάλα κόντραρε, κατέληξε στον Salah και ο Αιγύπτιος την έστειλε στα δίχτυα με ένα καταπληκτικό τελείωμα! Καλή προσπάθεια και σουτ έκανε ο Robertson στο 49’. Λίγο άουτ η μπάλα. Μόλις 7 λεπτά μετά το γκολ του Salah, η Liverpool βρήκε και άλλο! Με τον Firmino να σκοράρει με δεξί σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Keita έδωσε την ασίστ στον Βραζιλιάνο. Η Palace είχε όμως απάντηση, καθώς βρήκε την ισοφάριση με κεφαλιά του Tomkins στο 65ο λεπτό του αγώνα. Η πρώτη αλλαγή των Reds έγινε στο 70ο λεπτό με τον Shaqiri, ο οποίος πέρασε στη θέση του μέτριου Keita. Φυσικά όμως και η Liverpool βρήκε το γκολ και το 3-2! Ο Mohamed Salah ήταν ο σκόρερ. Ο Αιγύπτιος πρόλαβε και ακούμπηκε στην μπάλα πριν περάσει τη γραμμή μετά από τραγικό λάθος του Speroni, το οποίο προήλθε από γύρισμα του Milner. Ο Mane στο 82’ δοκίμασε τα πόδια του από το ύψος της περιοχής και ο Speroni κατάφερε να μαζέψει σωστά. Στο 83’ οι Eagles είχαν μια καλή στιγμή με κεφαλιά του Schlupp. Χωρίς ωστόσο να βρει εστία. Ο Fabinho με πρόβλημα πέρασε εκτός στο 86ο λεπτό. Ο Lallana πέρασε τη θέση και έκανε την πρώτη του εμφάνιση για το 2019. Την δεύτερη κίτρινη κάρτα δέχθηκε σωστά από τον Moss ο James Milner στο 90’ για τάκλιν στον Zaha. Ο Mane λίγα δευτερόλεπτα μετά την αποβολή έχασε μεγάλη ευκαιρία στην αντεπίθεση. Η Liverpool βρήκε και το τέταρτο γκολ και νόμιζε τελειώσε το ματς στις καθυστερήσεις με πολύ όμορφο γκολ του Sadio Mane! Ο Camacho έκανε την δεύτερη επίσημη εμφάνισή του στο 94’, όταν πήρε τη θέση του Mo Salah. Οι Eagles δεν είχαν πει όμως την τελευταία τους λέξη και σκόραραν και τρίτο γκολ με τον Max Meyer στο 95ο λεπτό. Η κακή αντίδραση της Κοκκινης άμυνας έφερε το γκολ του Γερμανού. Ο Van Aanholt στο 96’ σουτάρε, αλλά αρκετά ψηλά και οι Reds πήραν τη νίκη με 4-3! 

Η Liverpool θα αναχωρήσει τις επόμενες ημέρες για το Dubai και στις 30 του μήνα θα υποδεχθεί στο Anfield την Leicester.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Milner, Fabinho (87’ Fabinho), van Dijk, Robertson, Matip, Keita (70’ Shaqiri), Henderson, Salah (94’ Camacho), Mane, Firmino.

Crystal Palace: Speroni, van Aanholt, Milivojevic, Tomkins, Kouyate, Townsend, Zaha, Sakho, Ayew, McArthur, Wan Bissaka

Ο Salah με καταπληκτικό τελείωμα κάνει το 1-1!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com