Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η απάντηση του Klopp στις φήμες επιστροφής του Coutinho

Η απάντηση του Klopp στις φήμες επιστροφής του Coutinho

Όπως σας είχαμε αναφέρει και πριν από 8 ημέρες, τα πράγματα στην Βαρκελώνη δεν πηγαίνουν καλά για τον Philippe Coutinho. Ο Βραζιλιάνος σίγουρα θα είχε ονειρευτεί αλλιώς την καριέρα του στην Barcelona, όταν πίεζε να τους Reds, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να φορέσει τα Blaugrana.

Οπότε είναι λογικό να έχουν δημιουργηθεί διάφορα σενάρια για το μέλλον του ταλαντούχου μέσου. Μερικά τόνιζαν ότι μια επιστροφή στο Anfield δεν φαντάζει απίθανη. Άλλα τον συνδέουν με μια πιθανή μετακίνηση στο Old Trafford για λογαριασμό της Manchester United. Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι ότι ο Coutinho δεν θα επιστρέψει στο Anfield, όπως επιβεβαίωσε ο προπονητής των Reds, Jürgen Klopp.

“ Δεν έχω κάτι να πω πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Ότι και αν πω θα δημιουργήσει περισσότερες ιστορίες γύρω από μια πιθανή επιστροφή και η πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα επιστροφής. ”

“ Ο Phil παίζει στην Barcelona και από όσο γνωρίζω εγώ έχει ταιριάξει καλά στην ομάδα και όλα πηγαίνουν καλά για εκείνον. ”

Ο Klopp επίσης τοποθετήθηκε και για το δικό του συμβόλαιο, το οποίο έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2022: 

“ Θα ήμουν πολύ χαρούμενος, αν δεν ξεκίναγαν αυτή τη στιγμή συζητήσεις για νέο συμβόλαιο. Δεν θέλω να το σκέφτομαι. ”

“ Έχουμε αρκετό καιρό ακόμα. Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές ως το 2022. Δεν θέλω να το σκέφτομαι τώρα. Θα είμαι σίγουρα στην ομάδα αυτή τη σεζόν και την επόμενη και μετά θα δούμε. ”

Κανένα θέμα Coutinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com