Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Crystal Palace (preview)

Liverpool – Crystal Palace (preview)

23η αγωνιστική της Premier League και η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την Crystal Palace το απόγευμα του Σαββάτου (18/1) στις 17:00 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds θέλουν να πάνε με νίκη στην 11ήμερη διακοπή και να διατηρήσουν το +4 από την δεύτερη Manchester City και το +9 από την τρίτη Tottenham. Το προηγούμενο Σάββατο η Liverpool με γκολ του Salah κέρδισε την Brighton και πέρασε και από το Amex.

Στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να αγωνιστεί ο Joel Matip, ο οποίος επιστρέψει σε αγώνα για πρώτη φορά από τις 11 Δεκεμβρίου και τον αγώνα με την Napoli. Στο πλευρό του φυσικά θα βρεθεί ο Virgil van Dijk και ο Fabinho θα επιστρέψει στη μεσαία γραμμή.

Ο Trent Alexander-Arnold είναι εκτός με τραυματισμό στο γόνατο και στο δεξί άκρο της άμυνας θα ξεκινήσει ο James Milner. Εκτός θα παραμείνουν και οι Joe Gomez, Dejan Lovren, Alex Oxlade-Chamberlain και Rhian Brewster. Έτοιμος να επιστρέψει είναι όμως ο Adam Lallana, ο οποίος προπονείται κανονικά με την ομάδα τις δύο τελευταίες ημέρες.

Αντίπαλος των Reds είναι η Crystal Palace του Roy Hodgson. 14η στην βαθμολογία της Premier League. Στον τελευταίο της αγώνα για το πρωτάθλημα γνώρισε την εντός έδρας από την Watford, όμως μετρά δύο συνεχόμενα διπλά στο Molineux και φυσικά στο Etihad στις 22 Δεκεμβρίου.

Έχει σκοράρει μόλις 20 σε 22 αγωνιστικές και έχει δεχθεί 28. Το αμυντικό πρόβλημα των Eagles για το αυριανό παιχνίδι μεγαλώνει από τη στιγμή, που κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο 39χρονος Speroni, του οποίου η τελευταία επίσημη εμφάνιση έγινε τον Δεκέμβριο του 2017.

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, στις 20 Αυγούστου η Liverpool πέρασε από το Selhust Park με σκορ 0-2. Ο Milner με πέναλτι άνοιξε το σκορ και ο Mane στις καθυστερήσεις σφράγισε τη νίκη.

Στατιστικά στοιχεία: 

  • 5 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια με την Palace έχουν οι Reds και στοχεύουν στην τέταρτη συνεχόμενη αύριο.
  • Η Liverpool με νίκη αύριο θα φτάσει τις 7 συνεχόμενες στο Anfield για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο του 2014.
  • 31 ματς αήττητη στο σπίτι της η ομάδα του Klopp. Τελευταία ήττα ήταν από τους Eagles τον Μάιο του 2017.
  • 12 clean sheets στα 16 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια έχουν οι Reds.
  • Δεύτερη καλύτερη αμυντική επίδοση για την άμυνα της Liverpool στην εποχή της Premier League με 10 γκολ παθητικό. Πίσω μόνο από την Chelsea (2004-05.)
  • 3 γκολ στους τελευταίους 3 αγώνες κόντρα στην Palace έχει ο Sadio Mane και 6 συνολικά.
  • Ο Mohamed Salah χρειάζεται 2 γκολ, για να γίνει ο πρώτος Αιγύπτιος που φτάνει σε αυτό τον αριθμό στο πρωτάθλημα της Premier League.
  • 100 συμμετοχές στην Premier League θα συμπληρώσει ο Andrew Robertson.
Με μοναδικό στόχο τους 3 βαθμούς η Liverpool υποδέχεται τους Eagles στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com