Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mourinho: “ Ο Salah ήταν χαμένος στο Λονδίνο, αλλά δεν τον πούλησα εγώ ”

Mourinho: “ Ο Salah ήταν χαμένος στο Λονδίνο, αλλά δεν τον πούλησα εγώ ”

Καλεσμένος του BEIN Sports ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο πρώην προπονητής της Manchester United και της Chelsea, Jose Mourinho και ρωτήθηκε για πολλά θέματα. Ένα εκ των οποίων ήταν και ο Mohamed Salah.

Ο Πορτογάλος ρωτήθηκε για την επιλογή που πήρε η Chelsea όσο ήταν στο τιμόνι ο Mourinho να δανείσει πρώτα τον Φαραώ στην Fiorentina και έπειτα να τον πουλήσει στην Ιταλική ομάδα. Ο ‘Special One’ αρνήθηκε ότι πήρε εκείνος την απόφαση να τον πουλήσει.

“ Ο κόσμος συνέχεια θέλει να με χαρακτηρίζει ως τον προπονητή που πούλησε τον Salah, όμως εγώ ήμουν εκείνος που αγόρασε τον Salah. Είναι εντελώς λάθος αυτό που ακούγεται. ” Δήλωσε ο  Mourinho.

“ Αντιμετωπίσαμε την Basel με την Chelsea, όταν εκείνος ήταν ακόμη παιδί και πίεσα την ομάδα να τον αποκτήσει. Τον αναλύσαμε πολύ καιρό και τον λάτρεψα ως παίκτη. Είχαμε και άλλους φανταστικούς παίκτες στην ομάδα, όμως εγώ ήθελα να τον αγοράσω. ”

Για το πέρασμα του Mo από την Chelsea ανέφερε: 

“ Ήταν απλά χαμένος στο Λονδίνο. Ένα χαμένο παιδί σε έναν καινούριο κόσμο. Εμείς θέλαμε να τον βελτιώσουμε σταδιακά, όμως εκείνος ήθελε να παίζει και όχι να περιμένει. ”

“ Αποφάσισαμε να τον στείλουμε δανεικό στην Ιταλία, όπου η τακτική παίζει μεγάλο ρόλο. Πήγε στην Fiorentina, μια καλή ομάδα, η οποία όμως δεν έχει την πίεση των τίτλων. Τελικά ο σύλλογος αποφάσισε να τον πουλήσει, αλλά δεν πήρα εγώ την απόφαση. ”

“ Τον αγόρασα, αλλά δεν τον πούλησα. Η σχέση μου μαζί του παραμένει καλή. ”

Ο Salah έχει φτάσει τα 14 γκολ στη φετινή Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com