Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Οι οπαδοί μας λατρεύουν τον Robertson ”

Klopp: “ Οι οπαδοί μας λατρεύουν τον Robertson ”

Νέο συμβόλαιο με τη Liverpool μέχρι το 2024 υπέγραψε το απόγευμα της Πέμπτης ο Andrew Robertson και εκτός από τον Σκωτσέζο έκανε και ο Jürgen Klopp δηλώσεις για το νέο συμβόλαιο του 26χρονου αμυντικού.

“ Έχω κάνει πολλές ανανεώσεις συμβολαίων, αλλά πιστεύω ότι η συγκεκριμένη έγινε σε χρόνο ρεκόρ σε σχέση με τις άλλες. Ο Robbo δεν δίστασε ούτε δευτερόλεπτο να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να μείνει στον σύλλογό μας για πολλά ακόμη χρόνια. ” Είπε ο Γερμανός προπονητής στην ιστοσελίδα της ομάδας.

“ Θυμάμαι όταν τον αγοράσαμε το καλοκαίρι του 2017. Έχω μιλήσει αρκετά για την ιστορία του και πραγματικά την λατρεύω. Έχει βελτιωθεί πολύ σαν παίκτης μαζί μας. ”

“ Μπορεί να κατάγεται από την Γλασκώβη, αλλά όλα μέσα του φωνάζουν Liverpool. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Είναι φανταστικό να τον βλέπεις να βελτιώνεται και να ωριμάζει ως παίκτης. Δεν είχε την πιο εύκολη διαδρομή, διότι είχε μπροστά του και άλλο ένα εξαιρετικό αριστερό μπακ μπροστά του, τον Alberto Moreno. Είχε υπομονή και έπρεπε να ήταν έτοιμος όταν του δοθεί η ευκαιρία. ”

“ Οι οπαδοί μας τον έχουν λατρέψει και έχει λατρέψει και εκείνος τους οπαδούς μας. Το Liverpool είναι σπίτι για εκείνον και για την υπέροχη οικογένειά του. ”

“ Είναι απλά φανταστικό ότι θα παραμείνει στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια. ”

Ως το 2024 στο Anfield ο Andrew Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com