Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επίσημη η ανανέωση του Robertson!

Επίσημη η ανανέωση του Robertson!

Πριν από λίγη ώρα σας ενημερώσαμε πως η Liverpool και ο Andrew Robertson είναι πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους. Τελικά αυτό συνένη νωρίτερα από το αναμενόμενο, καθώς η ομάδα ανακοίνωσαν πριν από λίγα λεπτά, ότι ο Σκωτσέζος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Αυτό θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και οι αποδοχές του αμυντικού θα διπλασιαστούν. Το αξίζει άλλωστε, διότι η συμβολή του στην πολύ καλή φετινή άμυνα των Reds είναι τεράστια. Στο πρόσωπο του η Liverpool βρήκε το αριστερό μπακ που έψαχνε εδώ και πολλά χρόνια.

“ Αμέσως μόλις επικοινώνησε μαζί μου η ομάδα και μου πρότεινε το νέο συμβόλαιο είπα το ναι και δεν το σκέφτηκα καθόλου. Δεν χρειάστηκε σκέψη. ” Δήλωσε ο Robertson.

“ Θέλω να μείνω εδώ, οπότε υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο όσο πιο γρήγορα γινόταν. Γνωρίζω πως και η πλευρά της ομάδας ήθελε ακριβώς το ίδιο. Ήταν πολύ εύκολη απόφαση και όλα έγιναν πολύ γρήγορα. ”

“ Είναι τιμή μου που δουλεύω με τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο στο Melwood. Το πιο σημαντικό είναι να αγαπάς να πηγαίνεις καθημερινά στη δουλειά σου. Αυτό ακριβώς κάνω εγώ. Είμαι περήφανος για την ανανέωση του συμβόλαιου μου. Ελπίζω να έχουμε πολλές καλές στιγμές μαζί. ” Πρόσθεσε ο Robbo.

Υπέγραψε και ο Robertson!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com