Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: “ Είχα καταλάβει ότι θα παίξω στόπερ ”

Fabinho: “ Είχα καταλάβει ότι θα παίξω στόπερ ”

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας παραχώρησε ο Βραζιλιάνος μέσος των Reds, Fabinho και μίλησε για την κανούρια θέση, στην οποία αγωνίστηκε στους δύο τελευταίους αγώνες. Ως στόπερ δηλαδή.

“ Είχα καταλάβει πως μπορεί να αγωνιστώ ως στόπερ εδώ και μερικές εβδομάδες. Αρκετοί παίκτες ήταν τραυματίες και είχαμε μόνο δύο διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς. ” Είπε ο Fabinho στο Liverpoolfc.com

“ Όταν τραυματίστηκε και ο Dejan, ήξερα πως το λογικό θα ήταν να παίξω εγώ σε αυτή θέση. Αγωνίστηκα εκεί σε κάποιες προπονήσεις και με βοήθησε να προσαρμοστώ καλύτερα στα δεδομένα της θέσης. Όπως να μάθω καλύτερα τις κινήσεις. ”

“ Πρέπει να έχεις μάθει καλά μια θέση πριν παίξεις στον αγώνα σε αυτή. Όταν ήρθε το παιχνίδι ήταν πιο εύκολο, διότι είχαμε κάνει τόσες με προπονήσεις με εμένα ως κεντρικό αμυντικό. ”

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον αγώνα με την Brighton: 

“ Είχα αγωνιστεί ως στόπερ και στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Wolves για το FA Cup. ”

“ Νομίζω τα πήγα καλά και είχαμε καλή συνεργασία με τον Ki-Jana Hoever. Πιστεύω πως οι κινήσεις βελτιώθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. ”

“ Θεωρώ πως τα πήγα καλά και στον αγώνα με την Brighton. Βοήθησε αρκετά ότι είχα δίπλα μου τον Van Dijk. Μας καθοδηγεί όλους. Είχα καλή συνεννόηση με τον Trent και τον Hendo, δηλαδή τους παίκτες που είχα κοντά μου στον αγωνιστικό χώρο. ”

“ Πιστεύω πως ήταν ένα καλό παιχνίδι και αγωνιστικά σε μία θέση, η οποία δεν είναι η φυσική μου, αλλά τα πήγα καλά. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσω, όπως οι τοποθετήσεις μου. ”

Ο Fabinho ήξερε πως θα παίξει στόπερ!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com