Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διπλή προπόνηση έκανε χθες η Liverpool!

Διπλή προπόνηση έκανε χθες η Liverpool!

Δύο ημέρες έμειναν για τον αγώνα με την Crystal Palace και το μυαλό όλων στη Liverpool βρίσκεται αποκλειστικά στον Σαββατιάτικο αγώνα με τους Eagles, γι’ αυτό και ο Jürgen Klopp αποφάσισε να κάνουν οι παίκτες του διπλή προπόνηση την Τετάρτη.

Ο Γερμανός δεν θέλει να χάνει χρόνο και το δείχνει. Θέλει τους παίκτες του στο 100%, ώστε να νικήσουν και την ομάδα του Roy Hodgson και να διατηρηθούν στην κορυφή για ακόμη μια εβδομάδα.

Στην βραδινή προπόνηση της Τετάρτης στο Melwood δόθηκε εμφάση στην τακτική ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με την Crystal Palace.

Ο Gini Wijnaldum δεν συμμετείχε στην προπόνηση, ενώ εκτός έμειναν και οι Trent Alexander-Arnold, Dejan Lovren και Joe Gomez.

Ο Wijnaldum δεν έχει τεθεί εκτός από το παιχνίδι του Σαββάτου, όμως παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος. Αν δεν καταφέρει να γυμναστεί με την ομάδα ούτε σήμερα (17/1), τότε θα χάσει τον αγώνα.

Όπως όλα δείχνουν βασικός δεξιός μπακ κόντρα στην Crystal Palace θα ξεκινήσει ο James Milner, αν και υπάρχουν ορισμένες πιθανότητες να καλύψει τη θέση ο Βραζιλιάνος, Fabinho.

Οι Reds αναμένεται να αναχωρήσουν από την Αγγλία με προορισμό για το Dubai μετά τον αγώνα του Σαββάτου, προκειμένου να προπονηθούν σε πιο υψηλές θερμοκρασίες και να προετοιμαστούν για τους επόμενους κρίσιμους αγώνες.

Ο Klopp με τον Salah στην προπόνηση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com